Dacă pandemia te ține în casă, Food Kit e soluția. Ai mâncare pentru toată săptămâna

Dacă pandemia te ține în casă, Food Kit e soluția. Ai mâncare pentru toată săptămâna
Food Kit, senzația industriei HoReCa. Compania Food Kit a pus pe piață mai multe pachete cu mâncare sous-vide, salvatoare pentru cei care nu au timp să gătească, dar vor să mențină un stil de viață sănătos. Și nu vă gândiți că preparatele lor gătite de chefi consacrați sunt scumpe, căci dacă ar fi fost așa, nu le-am mai recomanda.

Despre Food Kit am aflat din InstaStory-urile Antoniei și ale Alexiei Eram, fiica Andreei Esca. Antonia susține că își comandă toate mesele ei și ale întregii familii pe o săptămână, iar Alexia spune că doar cu ajutorul Food Kit a reușit să-și mențină silueta pe durata lockdown-ului pandemic.

 

Curiozitatea ne-a împins să testăm produsele, mai ales că prețurile sunt foarte mici pentru rețetele complexe ale produselor și gramajul generos al fiecărui preparat – pe care le vom exemplifica la final.

Am ales 10 meniuri Food Kit și ne-am pus pe degustare

În primul rând, produsele sunt rezistente la frigider timp de 7 zile, fiind ambalate în pungi speciale, care nu se degradează nici măcar la nivel molecular la temperaturi înalte.
Pungile se așează într-o oală cu apă fierbinte pentru a fi încălzite sau chiar la cuptorul cu microunde. Savoarea din pachete este aceeași, în orice fel ați alege să încălziți preparatele.

Degustarea a fost o experiență de restaurant, fără îndoială. Produsele sunt preparate de bucătari premiați, așa cum ne anunță site-ul companiei, iar asta se simte la fiecare îmbucătură.
Pe pachetele „kit”-ului se regăsesc și date importante, precum numărul caloric pe care îl are fiecare, fiindu-vă mai ușor astfel să țineți o cură de slăbire.

Foare bun și sănătos pentru copii!

Prețurile, mai mici ca la Fast Food

Încă un lucru ieșit din comun este și faptul că Food Kit contrazice zicala cum că lucrurile bune costă mult. În cazul lor, am constatat că meniurile lor, în comparație cu cele de fast-food, sunt mai ieftine, nu doar sănătoase.

Va exemplificăm:

  • Curcan dulce acrișor cu fasole verde – 28 lei
  • Pui sweet chilly cu broccoli – 26 lei
  • Tocăniță munteanească și piure de conopidă – 27 lei
  • Pui toscan cu sos cremă de parmezan, cartofi zdrobiți cu bacon crocant și praz – 30 lei

Puteți consulta întreaga listă și felul în care sunt preparate aceste meniuri accesând site-ul www.FoodKit.ro

Nu e publicitate ci o recomandare pe bune, după ce redacția Rețete și Vedete a testat aceste feluri de mâncare.