Noua iubită a lui Cristian Boureanu e o adevărată piesă de rezistență! Laura Dincă e istorie!

Noua iubită a lui Cristian Boureanu e o adevărată piesă de rezistență! Laura Dincă e istorie!
Este cunoscut ca și deputatul Playboy. Cristian Boureanu a avut multe femei la viața lui, dar parcă nici una nu se compară cu ultima achiziție.

Au trecut momentele în care Cristian Boureanu suferea după Laura Dincă. Acum și-a găsit femeia ideală.

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit definitiv.

Cristian Boureanu a tras lozul cel mare. Iubita lui e comparată cu Monica Belucci

Șase ani au stat împreună Cristian Boureanu și Laura Dincă, apoi și-au spus adio, deși toată lumea îi vedea în fața altarului. Motivul real al despărțirii îl știu doar ei, însă după despărțirea de Boureanu, Laura a spus că rochia ei de mireasă a stat doi ani în șifonier… Acum, fostul deputat a răsuflat ușurat și și-a găsit o nouă iubită.

Și nu orice fel de femeie, ci una aleasă. E vorba de actrița, fotomodelul, bloggerul și influencerița Cristina Belciu. Cei doi sunt împreună de aproape trei luni iar bruneta a dat și primele declarații. Cei doi s-au cunoscut anul trecut în decembrie la un restaurant și se pare că s-au îndrăgostit la prima vedere.

“Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit”

În exclusivitate pentru Viva, Cristina Belciu, care în Italia a fost cumparată cu Monica Belucci a vorbit despre iubitul său, povestind și de ce nu au vrut să afle nimeni de iubirea lor.  „Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit.

Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu.

Sursă foto: rtv

Recomandarile noastre