Nr. 1 in Champions League și-a înșelat nevasta cu o româncă. Femeia a decis să spună tot

Nr. 1 in Champions League și-a înșelat nevasta cu o româncă. Femeia a decis să spună tot
Cel mai mare antrenor din Champions League s-a iubit timp de 7 ani cu o româncă. Marina Crețu vorbește abia acum despre relația cu Carlo Ancelotti.

Românca Marina Creţu și antrenorul Carlo Ancelotti au trăit împreună o poveste de dragoste care a ajuns și în paginile tabloidelor. Despre frumoasa brunetă s-a spus că i-ar fi distrus căsnicia lui Ancelotti. Deși ea spune că nu a fost așa, realitatea este că antrenorul a divorţat de soţie în perioada în care a început relația cu românca. La câțiva ani distanță, Mariana Crețu a povestit cum a început relația cu antrenorul lui Real Madrid.

„Lucram pentru Modena Football la acel moment, a jucat dacă îmi amintesc la AS Milano, după care a stat puțin am vorbit, a fost invitat de Leo Turinni în emisiune, ne-am schimbat numerele de telefon, am vorbit câteva luni la telefon, eu nu-l știam, eu știam că e căsătorit, mi-a povestit situația și după am început o relație”, a povestit Marina Crețu la Antena Stars.

Cei doi au locuit împreună  în Milano și mai apoi în Londra. În timpul relației au fost împreună în vacanțe, inclusiv în România, unde a fost adus de iubita sa, a mai relatat Marina Crețu.

„Nu am absolut nicio legătură de divorțul”

După șapte ani, s-a rupt însă lanțul de iubire dintre ea și antrenorul care tocmai a câștigat Liga Campionilor pentru a doua oară cu Real Madrid. După ce Ancelotti și Marina s-au despărțit, italianul s-a căsătorit cu o altă femeie, Mariann Barrena McClary.

„Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat Marina Crețu, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram, Antena Stars