Nu aruncați maioneza tăiată. Iată cele mai bune trucuri ca să o reparați

Nu aruncați maioneza tăiată. Iată cele mai bune trucuri ca să o reparați
Gospodinele nu vor mai avea probleme de acum încolo. Iată câteva trucuri care le vor scoate din toate încurcăturile.

Pentru a prepara cât mai multe produse gustoase, nu e atât de ușor cum s-ar crede. Aflați câteva secrete pentru a da un gust mai bun bucatelor.

Nu aruncați maioneza tăiată. Iată cele mai bune trucuri ca să o reparați

Nu e ușor pentru nici o femeie să fie o gospodină desăvârșită, de aceea are nevoie de multă putere de muncă, dar și de ceva… secrete, care să o scoată din probleme.  Și ce pare mai greu de rezolvat, atunci când ai musafiri și ți se taie maioneza? Din fericire, acest lucru se rezolvă cât ai bate din palme.

Ce trebuie făcut? Luați un ou fiert și preparați o altă maioneză. Atunci când aceasta începe să se întărească, folosiți maioneza tăiată în loc de ulei.

Un alt truc cu eficiență 100% este să adăugați câteva picături de apă rece peste maioneza tăiată. Amestecați și veți constata că totul se rezolvă. Pentru a nu ajunge însă într-o astfel de situație, e bine să puneți, când o pregătiți, un vârf de cuțit de sare de lămâie și o linguriță cu albuș.

Succesul celor mai bune perișoare. Alte trucuri

Vă place ciorba de perișoare, dar mereu vă e frică ca nu cumva carnea să se împrăștie prin toată oala cu ciorbă? Adăugați o linguriță cu orez în compoziția acestora și probleme e rezolvată.

Pentru ca prăjiturile în care folosiți stafidele să fie cât mai savuroase, acestea trebuie puse în apă caldă sau rom înainte de a fi folosite.

Nu v-ați săturat de sarmale? Încercați să le fierbeți în vin roșu cel puțin 15 minute și veți vedea diferența.

Carne marinată cu un gust desăvârșit? Așezați-o în suc de ananas. Ceva mai bun nu ați gustat niciodată.

Iar dacă înainte de a umple ardeii îi veți unge cu ulei de măsline, își vor păstra culoarea și după fierbere și nu se vor mai înmuia.

Sursă foto: sfatul parintilor