Nu mai e cale de întors. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu dau primele declarații despre nuntă

Nu mai e cale de întors. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu dau primele declarații despre nuntă
Cu bune, cu rele, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să trăiască împreună până la adânci bătrâneți, așa că nu se dau înapoi de la nimic.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și vor să facă cât mai repede și marele pas.

Nu mai e cale de întors. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu dau primele declarații despre nuntă

Nu demult, Ramona a primit și inelul de logodnă, în Grecia, într-un cadru de vis, pe care și l-a dorit atât de mult, iar acum se pregătește de nuntă. Chiar dacă cei doi mai au și discuții, nunta se va face. Pentru prima dată cei doi îndrăgostiți au dat detalii despre marele eveniment.

Deocamdată data exactă nu a fost găsită, dar Ramona și Cătălin vor spune cel mai frumos da din viața lor anul viitor, la începutul verii. Și cel mai probabil nunta va avea loc la malul mării, în România. „Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație.”, au spus cei doi, pentru Spynews.

Se muncește din greu la un bebeluș

Mai mult decât atât, Ramona și Cazacu vor să facă cât mai repede un copil, așa că se ocupă temeinic de acest lucru. Cătălin mai are un copil din relația pe care a avut-o, Andrei, de 11 ani.

L-a vrut ca naș pe Răzvan Simion

Cu puțin timp în urmă, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona și-a exprimat dorința ca naș să-i fie prietenul lui Dani Oțil, alături de frumoasa lui parteneră, Daliana. Doar că blonda a primit refuzul prezentatorului, care nu poate fi părinte spiritual, pentru că nu e căsătorit. iubita lui, Daliana, să-i cunune.

Dar a primit refuzul categoric al prezentatorului care a spus că nu poate pentru că nu e căsătorit. „Nu pot! Doar la botez se poate să nu fii cununat, la nuntă nu se poate. Totuși, pot să vorbesc cu celălalt Cazacu din viața noastră, cu părintele Cazacu, să oficieze căsătoria (râde)”, a răspuns Răzvan Simion.

Sursă foto: instagram