Nu mai există Faimoși și Războinici la Survivor. Schimbarea formatului a încins spiritele

Nu mai există Faimoși și Războinici la Survivor. Schimbarea formatului a încins spiritele
Surpriză după surpiză la Survivor România! După unificarea care a presupus ca cele două echipe să locuiască împreună, iată că o nouă decizie a producătorilor i-a surpins pe participanți: nu vor mai exista nici faimoși, nici războinici!

Cine ar fi crezut că faimoasa Elena Chiriac va lupta cot la cot împreună cu războinica Alexandra Duli? Sau Alex Delea alături de CRBL? Acest lucru va fi posibil din 10 aprilie, pentru că cele două echipe care au pornit la start nu mai există!

Surpriză neplăcută la Survivor

În ediția de duminică, prezentatorul Daniel Pavel le-a adus la cunoștință că vor fi protagoniștii unui joc de volei, însă echipele nu vor avea componența cu care erau obișnuiți de la începutul concursului: Faimoși și Războinici. De la fiecare echipă a fost desemnat un „căpitan” care a trebuit să-și aleagă coechipierii.
Elena Chiriac de la Faimoși și Ștefania Ștefan de la Războinci au fost desemnate să formeze alte două echipe, alegând componenții din ambele tabere. Cele două concurente, care au obținut cele mai bune performanțe pe traseu, până în prezent, au decis alături de cine se vor bate pentru câștigarea următoarei recompense: tortul de morcovi.

Adio, Faimoși și Războinici! De acum se numesc Vulturi și Tigri

Faimoasa Elena a ales: Alex Delea, Blaze, Doru Răduță, Alexandra Duli, Mihaela Stan și Marian Drăgulescu, în timp ce în echipa formată de Ștefania s-au adunat Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. Noile echipe mixte și-au ales și câte un nume: cea formată de Elena Chiriac – „Tigri”, iar cea condusă de Ștefania Ștefan: „Vulturi”!

Survivor. Echipa Tigrilor

După jocul de volei, în urma căruia Tigrii s-au impus în fața Vulturilor, prezentatorul Daniel Pavel i-a anunțat pe combatanți că de acum înainte aceasta va fi formula în care vor merge mai departe în competiție.

Survivor. Echipa Vulturilor

„Începând din acest moment, din această seară, toată aventura Survivor care urmează o veți continua și o veți simți în această formulă în care sunteți acum, voi – Vulturii, voi- Tigrii!”, a fost anunțul care a surprins extrem de mult ambele triburi.

Fanii sunt „fierți”. Pe grupurile de susținere toată lumea tună și fulgeră

Ambele tabere de susținători au criticat negativ această schimbare în Survivior România 2022. Se pare că nimeni nu vede cu ochi buni noile formule și unii consideră că reality show-ul s-a transformat într-o emisiune pentru copii, din moment ce nu mai există Faimoșii și Războinicii, ci Vulturii și Tigrii.

CRBL, care pentru a doua săptămână se află sub tratament medical și nu a participat la concursuri, se va alătura Vulturilor. În ediția de luni seară el va afla de noile schimbări.