Nu știm nici noi ce cadou își dorește de Valentines Day, dar știm exact ce să nu-i iei! Taie de pe listă aceste „produse clasice”

Nu știm nici noi ce cadou își dorește de Valentines Day, dar știm exact ce să nu-i iei! Taie de pe listă aceste „produse clasice”
Doamnele și domnișoarele numără zilele până când vor celebra iubirea, pe 14 februarie. Iar domnii se pregătesc intens.

Cuplurile își oferă cadouri de Ziua Îndrăgostiților, dar bărbații trebuie să fie atenți ce cumpără, pentru ca doamnele să fie fericite.

Ce cadouri nu sunt potrivite pentru a vă demonstra dragostea de Valentine’s Day. Domnii au nevoie de aceste sfaturi

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare ziua de 14 februarie, când uităm de toți și toate și suntem doar cu persoana iubită. Și pentru că e momentul când deopotrivă, bărbați și femei dăruiesc cadouri, trebuie să fiți foarte atenți ce-i dați partenerului de viață. În caz contrar, s-ar putea simți deranjat și relația voastră va avea de suferit.

Domnii care nu au timp de alergat prin magazine sau pur și simplu sunt în pană de idei, ar trebui totuși să facă un efort. Dacă doamna se va alege doar cu un card de cumpărături, ar putea spune că nu vă pasă și că gestul făcut e doar de ochii lumii. Sunt și bărbați care vor să scape mai repede de stresul Zilei Îndrăgostiților și oferă câte un animal de pluș. Trebuie să știe că acest cadou se potrivește doar în cazul adolescenților.

Niciodată abonament la sală

V-ați gândit să-i oferiți partenerei de viață de 14 februarie un abonament la sală? Nu faceți această greșeală! Va crede că nu sunteți mulțumiți de forma fizică a acesteia și s-ar putea să vă alegeți și cu o ceartă. Dacă ați găsit o sală nemaipomenită, lăsați această idee pentru mai târziu și mergeți împreună.

Nu optați nici pentru haine, dacă nu știți cu exactitate măsurile doamnei, pentru că s-ar putea să dați greș. În plus, s-ar putea nici modelul ales să nu îi fie femeii iubite pe plac. De asemenea, aveți grijă când alegeți restaurantul pentru cina romantică. Consultați-vă înainte de a alege localul și încercați să ajungeți la un consens. Faceți rezervare din timp pentru a evita un moment neplăcut și fiți atenți la ce preparate culinare se servesc în acel loc.

Sursă foto: emag

Recomandarile noastre