Numerologul Mihai Voropchievici i-a dat lecții cântărețului Puya. Surprinzător ce l-a învățat

Numerologul Mihai Voropchievici i-a dat lecții cântărețului Puya. Surprinzător ce l-a învățat
Numerologul Mihai Voropchievici vine în casele noastre sâmbăta și ne învață ce este numerologia, ce sunt runele și cum să ne protejăm de necazuri. Puțini știu că pensionarul i-a dat lecții lui Puya pe când acesta era copilul din vecini.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a crescut în cartierul Balta Albă din Capitală.  Când era copil, era vecin cu numerologul de astăzi Mihai Voropchievici. De la acesta a luat lecții, până să apară trupa La familia.

Numerologul Mihai Voropchievici i-a dat lecții cântărețului Puya

Mihai Voropchievici vine de câțiva ani în casele noastre și ne spune ce spun numerele pentru fiecare zodie în parte. Face pereche cu Lidia Fecioru, la emisiunea Cătălinei Porumbel, la Antena 3. De la el au învățat românii despre rune și despre importanța numerelor în viața noastră.

Nu se cunosc multe informații despre viața lui personală. Mihai Voropchievici are 70 de ani, este căsătorit și are trei copii, două fete și un băiat. Numerologul l-a avut drept învățăcel pe Puya, înainte de a apărea trupa La Familia. El îl învăța pe artist să cânte la chitară.

”Am vrut să-nvăț chitară. Am învățat cu un vecin de-al meu, domnul Voropchievici. Îmi arăta cum să iau acordurile. Mâna mea era destul de mică, nu puteam să prind toate acordurile. M-am înhăitat cu vagabonzii, am început să ascultăm altceva. El mă-nvăța numai muzică folk, eu n-aveam nici o treabă cu muzica folk”, a povestit Puya la emisiunea lui Cătălin Oprișan de la Antena Sport.

Acum, Puia are 40 de ani și colaborarea cu Șișu a rămas amintire. Artistul are 3 fete împreună cu soția sa, pe care a curtat-o intens în urmă cu ani buni, asta pentru că Melinda era studentă la o facultate din Cluj-Napoca. Face reclame, se implică în tot felul de proiecte, a făcut chiar vin și, din când în când mai merge la o cântare.

Își rotunjește pensia cu un salariu bun de la Antena 3

Profesorul lui Puya are și el altă viață croită. Pe lângă faptul că a devenit faimos în toată țara, Mihai Voropchievici reușește să își rotunjească frumușel și pensia. Conform unor surse din trustul Intact, el ar încasa lunar 1.500 de euro pentru aparițiile sale, scrie impact.ro.

Însă, faima a venit la pachet cu critici și amenințări.  Nu toată lumea este de acord cu previziunile lui. În ultima zi din 2017, numerologul a primit un apel de la un necunoscut de la o persoană care era total nemulțumită de afirmațiile lui.

”Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan”, mărturisea Mihai Voropchievici, la Antena 3.