Nunta Oanei Roman cu Marius Elisei nu s-a mai ținut, însă decizia finală au luat-o abia acum. „Nu-mi doresc un conflict cu el”

Nunta Oanei Roman cu Marius Elisei nu s-a mai ținut, însă decizia finală au luat-o abia acum. „Nu-mi doresc un conflict cu el”
Anul trecut spunea că visa la a doua nuntă cu Marius Elisei, la reînnoirea jurămintelor și să îmbrace o rochie de mireasă așa cum și-a dorit. Între timp, Oana Roman a renunțat brusc la idee.

Finalul de primăvară a surprins-o pe Oana Roman din nou pe picior de război cu fostul ei soț. Ea se plângea că acestuia îi plase că controleze tot și că ea nu mai suportă. În loc de nunta planificată de la împăcare, Oana Roman a vorbit public despre despărțire. Fiica fostului premier a mărturisit că situația e chiar la limită între ea și tatăl fiicei sale.

„Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!”, a recunoscut Oana Roman pentru Click.

„Relatia cu Marius nu merge in direcția în care trebuie. Nu-mi doresc un conflict cu el, dar e greu sa trăiești așa când nu ai viziuni comune. Este o realitate pe care nu am putut și nu pot să o accept. Ne-am iubit foarte tare unul pe altul, dar lucrurile la un moment dat se adâncesc ca o gaură, din ce în ce mai mare”, a spus Oana Roman, anunțând, indirect, apropierea finalului relației.

„Nu am luat o decizie în privința relației noastre, rămânem sau ne despărțim. Dar am nevoie de liniște, căci fac multe lucruri într-o zi, la mine totul e extrem de organizat. Așa că atunci când vin acasă trebuie să fiu liniștită”, a conchis ea.

Nunta a fost anulată?

Toată lumea a dedus că nu mai urmează ceremonia, chiar dacă Oana s-a pregătit intens pentru eveniment, a reușit să și slăbească și plănuia o apariție memorabilă în noua ei rochie de mireasă.

După ce săptămânile trecute Oana Roman și Marius Elisei erau în pragul despărțirii, acum lucrurile s-au schimbat din nou. Se pare că au găsit un numitor comun al înțelegerii. Sunt din nou împreună și par extrem de fericiți.

Oana și Marius Elisei au apărut în public la un eveniment ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei, ba chiar purtându-se ca doi îndrăgostiți.

Sursa foto: Instagram, Exquis.ro