Exclusiv. Primele reacții ale lui Marius Elisei după ce Oana Roman a recunoscut că relația lor nu merge

Exclusiv. Primele reacții ale lui Marius Elisei după ce Oana Roman a recunoscut că relația lor nu merge
Vestea șoc a momentului a venit marți seara, de la Oana Roman, aceasta declarând într-o emisiune cu audiență că „relatia cu Marius nu merge în direcția în care trebuie”.

Oana Roman ar fi împlinit, ieri, opt ani de la cununia religioasă cu Marius Elisei. Aceștia s-au despărțit în pandemie, au divorțat, apoi s-au împăcat și au revenit să trăiască împreună, în casa lor. Ba chiar au muncit din greu la amenajarea ei. Anul acesta, conform dorinței Oanei, ar fi trebuie să se recăsătorească, și să ajungă, din nou, la biserică, pentru conformarea dragostei lor profund.

Se pare însă că lucrurile nu stau chiar cum trebuie. Oana Roman este nemulțumită de comportamentul bărbatului ei. Aseară, în emisiunea lui Dan Capatos, Oana a pus punctul pe i.

Ce îi reproșează Oana Roman lui Marius Elisei

„Relatia cu Marius nu merge in direcția în care trebuie. Nu-mi doresc un conflict cu el, dar e greu sa trăiești așa când nu ai viziuni comune. Este o realitate pe care nu am putut și nu pot să o accept. Ne-am iubit foarte tare unul pe altul, dar lucrurile la un moment dat se adâncesc ca o gaură, din ce în ce mai mare”, a spus Oana Roman, anunțând, indirect, apropierea finalului relației.

marius elisei

„Nu am luat o decizie în privința relației noastre, rămânem sau ne despărțim. Dar am nevoie de liniște, căci fac multe lucruri într-o zi, la mine totul e extrem de organizat. Așa că atunci când vin acasă trebuie să fiu liniștită”, a conchis ea.

Primele reacții ale lui Marius Elisei

Partenerul Oanei Roman nu a rămas tăcut în fața declarațiilor femeii care l-a făcut tată. El a decis să reacționeze criptat, pe o rețea de socializare, distribuind, imediat după emisiunea în care a fost invitată Oana două slide-uri, la Story, pe Instagram. Ele vor dispărea în 24 de ore. „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul”, a scris Marius Elisei, într-una din postări.

Printre altele, Oana Roman i-a reproșat bărbatului ei, gelozia. „Sunt niște lucruri care mă derajează. Când spun că un lucru e așa… Trebuie să fiu crezută! Nu pot să trăiescu mereu cu suspiciuni, să fiu mereu întrebată unde mă duc, ce fac…” , a explicat Oana Roman, susținând că Marius Elisei e mult prea gelos.

Marius Elisei a continuat să contracareze. „Nu regret nimic în viață, doar trei aspecte: 1, 2, 3. Sunt doar pentru mine”, a scris acesta, refuzând să le și nominalizeze.

Sursa foto: Instagram