O blondă celebră o înlocuiește pe Gabriela Cristea. Ce spune aceasta despre colega trimisă în izolare

O blondă celebră o înlocuiește pe Gabriela Cristea. Ce spune aceasta despre colega trimisă în izolare
Nemilosul virus nu a ocolit-o nici pe Gabriela Cristea, vedeta fiind acum în izolare, sub supraveghere medicală și tratament.

Gabriela Cristea nu a mai putut fi prezentă la filmările emisiunii pe care o moderează. Încă nu se știe când va reveni.

O blondă celebră îi va lua locul Gabrielei Cristea

A început să se simtă rău chiar în timp ce prezenta emisiunea Mireasa, capriciile iubirii, primul simptom fiind pierderea vocii. Ulterior, a ajuns acasă și a făcut un test de salivă. Negativ. Însă dimineață, Gabriela Cristea aproape că nu s-a mai putut ridica din pat.

“Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie”

„Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat și am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru și sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt și ele negative. Aștept să mă sune DSP-ul. Nu știu de unde l-am luat, nu știu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a declarat Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Noua prezentatoare, extrem de entuziasmată

Până când Gabriela se va însănătoși și va fi capabilă să prezinte din nou, mai marii Antenei au luat hotărârea ca ea să fie înlocuită de Paula Chirilă. Actrița a fost extrem de fericită de ocazia care i s-a ivit și spune că a fost o surpriză extrem de plăcută.

„Eu o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la ”Xtra Night Show” și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim.

Care ne lovesc când nu ne așteptăm. Și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă.

Sursă foto: monden, a1, cancan