Paula Seling, anunț ciudat în miez de noapte. Face apel la populație

Paula Seling, anunț ciudat în miez de noapte. Face apel la populație
Paula Seling este una dintre cele mai talentate cântărețe din România. Este absolut adorată de mulți români, iar concertele ei strâng întotdeauna public numeros.

Paula Seling a avut un anunț ciudat în miez de noapte. A făcut un apel la comunitatea ei de fani, duminică, la ora 12 noaptea. „Caut poză cu mine la Untold. Rog seriozitate!”, a scris artista pe contul său de Facebook, pe la miezul nopții de duminică spre luni. Postarea i-a mobilizat teribil pe fani. peste 1.800 de aprecieri, peste 140 de comentarii și zeci de distribuiri se puteau număra în această dimineață, după numai câteva ore.

Paula Seling, anunț ciudat în miez de noapte

Totul e o glumă de-a artistei care, spre deosebire de alte vedete, nu s-a înghesuit la Untold. Poate că nu-i place genul acela de muzică și distracție, poate s-a gândit și la noul val de Covid-19.  Doar ea știe. Cert este că nu a ales Untold și dintr-o anume protecție. Ea a mers în fața spitalului din Piatra Neamț, care a ars cu pacienți Covid, și a cântat acolo.

Fanii Paulei Seling s-au dat peste cap să îi trimită fotografii cu ea. S-a adunat o colecție impresionantă. Unii au fotografiat-o în concerte, alții au avut norocul să se fotografieze chiar alături de ea, și păstrează cu sfințenie această amintire. Pe care, la cererea glumeață a artistei, le-au împărtășit cu ceilalți.

„De la Botoșani e ok? PS: când vei găsi poza, arată-ne-o și nouă, please”, i-a scris una dintre fane Paulei Seling, adăugând și o fotografie cu ea. Cele mai multe fotografii adăugate de fani au fost din Botoșani. Dar au apărut unele frumoase din timpul concertelor de la Oradea, Galați, etc.

Unul din fanii Paulei e necăjit de gusturile muzicale ale românilor. „Păcat că în ultimele 2 săptămâni s-a desfășurat Promenada Operei, care a strâns probabil 5% din spectatorii de la Untold sau Saga. Asta spune mult despre cultura noastră”, a scris acesta.

Sursa foto: Facebook