O celebră actriță a apelat la operații estetice. Ce a ieșit e dincolo de orice închipuire!

O celebră actriță a apelat la operații estetice. Ce a ieșit e dincolo de orice închipuire!
O celebră actriță și-a distrus fatal chipul cu operațiile. Miza era să se întinerească la 50 și ceva de ani, dar, din contra, s-a îmbătrânit real, iar acum niciun chirurg estetician nu prea mai are cum să o „repare”.

Actriță remarcabilă și apreciată, Ashley Judd a fost o femeie de o frumusețe rară și deosebită. Mulți își amintesc de ea cum apărea în lungmetraje de la începutul mileniului. Ajunsă la numai 52 de ani, actrița arată sinistru. E de nerecunoscut.

Să luăm în calcul doar că are vârsta lui Jennifer Lopez care arată din ce în ce mai bine pentru că se întreține natural și corectează cu maximă grijă, fără a face intervenții invazive, semnele vârstei.

Ashley din tinerețe (foto) mai poate fi cu greu recunoscută acum, arătând, în ciuda intențiile de întinerire, mai degrabă ca o străbunică.

Operații cu efect invers: au îmbătrânit-o!

În goana pentru un look tânăr, vedeta de la Hollywood a apelat prea des la chirurgie, iar medicii care au intervenit ori nu au fost profesioniști ori au ținut exclusiv cont de solicitările pacientei. Cert este că Ashley Judd nu mai are nicio trăsătură care să amintească de chipul ei din tinerețe, toate trăsăturile ei fiind remodelate prin intermediul chirurgiei plastice. Arată ca o păpușă horror, de plastic.

Culmea ironiei este că în momentul în care au apărut primele speculații că actrița ar fi descoperit bisturiul și alte metode de înfrumusețare (undeva prin anul 2012), Ashley Judd s-a supărat teribil pe cei care au publicat „zvonurile” spunând, prin purtătorul său de cuvânt, că suferă de o infecție a sinusurilor, iar tratamentul pe care l-a urmat era unul cu steroizi.

Ashley Judd, două nominalizări la Globul de Aur

Născută în 1968, Ashley Tyler Ciminella a fost căsătorită cu Dario Franchitti (2001-2013) și are donă nominalizări la Globul de Aur, în 1995 și 2004.

Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: Ruby in Paradise (1993), Heat (1995), Norma Jean & Marilyn (1996), A Time to Kill (1996), Kiss the Girls (1997), Double Jeopardy (1999), Where the Heart Is (2000), Frida (2002), High Crimes (2002), De-Lovely (2004), Bug (2006), Dolphin Tale (2011), Olympus Has Fallen (2013), Divergent (2014), Big Stone Gap (2014), Barry (2016) și A Dog’s Way Home (2019).

Sursa foto: Instagram

Lapte de aur: băutura care combate răcelile, migrenele și depresia