Exclusiv. O celebră artistă de la noi are probleme serioase în blocul în care stă. Situația cântăreței e uimitoare. Video

Exclusiv. O celebră artistă de la noi are probleme serioase în blocul în care stă. Situația cântăreței e uimitoare. Video
Raluka  e o artistă iubită de public. Alexandra Raluca Nistor, după numele din buletin, este o cântăreață româncă de muzică dance-house. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.

De foarte multe ori, artista le împărtășește fanilor ei fragmente din viață. Ultima postare i-a năucit pe aceștia. Vedeta pare că nu poartă sutien. Dar povestea e alta.

Raluka locuiește într-un condominiu și are probleme aparte cu vecinii. E deranjată de ei, dar într-un mod, totuși, deloc negativ. Mai precis, simte de fiecare dată când aceștia gătesc. Și, după spusele ei, gătesc foarte bine. Degeaba există hote, Raluka știe tot meniul vecinilor ei.

Raluka are problema cu hota

Într-o postare pe Instagram, vedeta dezvăluie că vecinii ei tocmai au gătit varză călită. Și că miroase senzațional. I-au venit toate poftele de varză.

„Nu știu, de fapt, cum e făcută această hotă și care e problema cu ea, dar de fiecare dată când gătesc vecinii, miroase a mâncare în toată casa. Și nu urât. Niciodată. Doamne, mi-e o poftă! Miroase a ceva varză călită, de m-aș duce să le bat la ușă să îmi de și mie!”, a mărturisit artista într-o postare pe Instagram.

Cum își menține Raluka silueta perfectă

Raluka are o siluetă de invidiat. Și un organism care o ajută să se mențină suplă și în formă, fără mari eforturi. În urmă cu câțiva ani, vedeta dezvăluia că nu se teme niciodată că se poate îngrășa de sărbători deoarece slăbește foarte ușor.

Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală. Are legătură cu vampirii
Raluka știe că are un metabolism care o lasă să mănânce orice

„Nu ma tem neapărat de kilogramele în plus pe care le voi lua, pentru că le dau jos relativ repede. În schimb, mă tem să nu îmi fie rău, pentru că obișnuiesc să mănânc încontinuu, de toate. Încerc să mă abțin, dar niciodata nu rezist prea mult. Cred că de asta face mama atât de multă mâncare”, a dezvăluit Raluka.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre