O ipoteză SF dă fiori omenirii. Vladimir Putin face parte din rasa reptilienilor

O ipoteză SF dă fiori omenirii. Vladimir Putin face parte din rasa reptilienilor
Un renumit psiholog și specialist în criminalistică îl caracterizează pe Vladimir Putin într-un mod șocant.

Să fie posibil ca Vladimir Putin să aibă vreo legătură cu reptilienii? Și dacă ar fi adevărat, cum e de părere Javier Urra, unul dintre cei mai renumiți psihologi și specialist în criminalistică din Spania?

„Are o privire reptiliană, care este o cheie pentru profilul psihopat”

Javier Urra i-a studiat îndelung comportamentul și înfățișarea lui Vladimir Putin și spune că e posibil ca liderul de la Kremlin să facă parte din rasa de cea mai joasă frecvență, cea a reptilienilor. După ce l-a studiat mult pe Vladimir Putin, Javier Urra, renumit psiholog și specialist în criminalistică, a ajuns la concluzia că liderul de la Kremlin ar putea face parte din această rasă de joasă frecvență.

„Are o privire reptiliană, care este o cheie pentru profilul psihopat. Putin nu îi suportă pe cei slabi, pentru că el crede că este mai presus de toți ceilalți. Prin urmare, îl poți învinge, dar nu îl poți convinge.”, a mărturisit Javier Urra, potrivit marca.com.

Specialistul spune și de ce nu vrea Putin să oprească invazia din Ucraina

De asemenea, renumitul criminalist susține că a înțeles și care e motivul principal pentru care Putin nu vrea să oprească nenorocirea din Ucraina. E îndoctrinat de putere și vrea să-i supună pe toți cei din jurul său. Pe de altă parte, specialistul din Spania crede că Vladimir Putin a avut nevoie de multă iubire în viață și nu a primit-o, iar acest lucru l-a transformat.

“Este ca și cum timpul s-ar scurge pentru el, sau știe ceva despre propria sa existență”, e de părere Javier Urra. Criminalistul s-ar putea să aibă mare dreptate, dacă ne reamintim că nu cu mult timp în urmă, însuși Putin i-a șocat când, în timpul unei întâlniri cu oficiali din orașul său natal, Sankt Petersburg, a vorbit de reptilieni.

„Nu sunt unul dintre ei, deși au încercat să mă atragă în cultul lor babilonian antic”

”95% din clasele conducătoare ale lumii nu sunt umane, ci au sânge rece. Nu sunt unul dintre ei, deși au încercat să mă atragă în cultul lor babilonian antic. Le este teamă de mine. Dovezile, atât antice, cât și moderne sunt uriașe”, au fost vorbele liderului de la Kremlin.

Recomandarile noastre