O mai știți pe „cocheta casei” de la Schimb de mame? Așa arată acum

O mai știți pe „cocheta casei” de la Schimb de mame? Așa arată acum
Maria Tănase a participat la „Schimb de mame” în 2017, iar un an mai târziu avea să devină de-a dreptul celebră.

Femeia a amuzat multă lume după ce a început să plângă când a aflat că familia la care a ajuns le dă copiilor să bea apă. A devenit celebră pentru expresia „Nu apă”.  La cinci ani distanță, Maria, dar și fiicele ei, s-au schimbat radical. Transformarea este uluitoare.

„Schimb de mame” este un reality show cu mari provocări pentru mame. Acestea schimbă casele, între ele, și trăiesc, o perioadă de timp, alături de alți copii și alt soț. Timp de o săptămână, Mari s-a mutat în casa altei mame, iar aceasta a trăit în casa ei.

Maria și Florin Tănase sunt din Goronești, Județul Vîlcea și au împreună două fete, Simona și Ana. Maria a mers in familia Lenuței și a lui Aurel Bălan, din județul Teleorman. Odată ajunsă în Teleorman, Maria a impus reguli. Ea a început să plângă când a aflat că cei doi copii ai mamei de schimb beau apă. Apoi a devenit virală pe rețelele sociale cu mii de clipuri și imagini create de internauți, care au făcut glume pe seama atitudinii sale.

În urmă cu câțiva ani, Maria declara într-un interviu pentru huff.ro cum s-a raportat la experiența din emisiune.

@lori.93 #schimbdemame #marischimbdemame #mari #tiktokromania #romania #viral #prima #tv #fy #foryou #fyp #fypシ #amuzant #funny #tiktokro #jador #protv #ro #1 ♬ eredeti hang – Lori

„M-au amuzat teribil glumele făcute pe seama mea și chiar am râs la aproape toate. Nu înteleg totuși de ce oamenii se miră că eu nu le dau apă copiilor, chiar asta fac. Nu văd nimic rău în asta!. Lucrez în continuare sunt cocheta casei și în continuare sunt preocupată de aspectul meu. Asta sunt!”, declara aceasta.

Maria Tănase s-a schimbat radical, dar a rămas „cocheta casei”

Acum Maria s-a schimbat complet. În clipul de prezentare al emisiunii, Maria spunea că este „cocheta casei”. Dar s-a schimbat mult de atunci. Acum Mari are păr lung, și îl vopsește brunet. Maria are grijă să arate foarte bine. Pe rețelele de socializare ea este foarte activă. Maria Tănase postează deseori imagini din sânul familiei.

Simona și Ana, cele două fiice ale Mariei Tănase au crescut și ele,  din 2017 până acu, și s-au schimbat. Simona, mezina familiei s-a vopsit blondă și e avidă după publicitate. Sora ei mai mare, Ana, s-a schimbat și ea. Dar și ea, și sora sa, își iubesc enorm mama.

Sursa foto: Instagram