O mamă a văzut o fantomă, noaptea, lângă bebelușul ei. A filmat tot, însă a doua zi toți au râs de ea

O mamă a văzut o fantomă, noaptea, lângă bebelușul ei. A filmat tot, însă a doua zi toți au râs de ea
O tânără mamă a trecut prin momente de groază absolută, după ce a văzut că bebelușul său era vizitat de o fantomă. Apariția stranie a fost vizibilă pe monitorul cu care supraveghea copilul, pe toată durata nopții.

Maritza Cibuls, o mamă în vârstă de 32 de ani din SUA, și-a dus copilul de un an și jumătate la culcare, în pătuțul lui. Somnul copilului era monitorizat video. La scurt timp a observat chiar lângă micuțul ei, în pătuț, un alt bebeluș, ca o fantomă. Speriată, a mers la copil să vadă despre ce e vorba, dar cu ochiul liber nu se vedea nimic. A revenit în camera ei și a privit din nou ecranul dispozitivului de supraveghere. Din nou în pătuț erau doi bebeluși: al ei, care dormea pe o parte și unul fantomatic, care dormea alături, dar pe spate.

Extrem de speriată, nu a închis ochii toată noaptea.  Și-a lăsat totuși copilul să doarmă, pentru că părea liniștit. Totuși, a verificat de trei ori camera copilului în cursul acelei nopți. De fiecare dată a găsit toate lucrurile în ordine și nicio explicație pentru imaginea terifiantă cu al doilea copil, fantomă, care apărea pe monitor.

Explicația a fost „limpede ca lumina zilei”

Soțul ei, care era la serviciu în acea noapte, a considerat că este o reflexie, atunci când a văzut imaginea trimisă de Maritza.

Dimineața, după o noapte albă, Maritza era hotărâtă să investigheze la lumina zilei camera copilului. Când a tras draperiile și lumina naturală a pătruns în cameră, femeia a văzut din nou copilul „în plus” în pătuț. Era desenat. Maritza a descoperit că soțul ei, atunci când a schimbat lenjeria de pătuț, a uitat să puna protecția pentru saltea.

Cearșaful fiind subțire, lăsa să se vadă imaginea unui bebeluș desenată pe saltea.

Fantoma era, de fapt, o etichetă.

Sperietura s-a transformat în amuzament și mama a decis să împărtășească imaginile cu prietenii ei de pe Facebook.

„Azi noapte era sigură că e o fantomă în pătuț cu băiatul meu. Am fost așa de speriată că abia am dormit. Am și intrat în camera copilului, pe furiș, cu o lanternă. Ei bine, azi dimineață am investigat mai bine. Se pare că soțul meu a uitat să pună protecția de saltea când a schimbat lenjeria. Îmi vine să-l omor”, a scris Maritza.

Recomandarile noastre