O mare artistă s-a răzbunat pe amanta soțului cu cuțitul. I-a aprins lumânări și i-a spus că o dă la câini!

O mare artistă s-a răzbunat pe amanta soțului cu cuțitul. I-a aprins lumânări și i-a spus că o dă la câini!
Româncele sunt renumite pentru modul pasional în care iubesc, iar celebritățile din showbizul autohton nu fac excepție. O cunoscută cântăreață de muzică populară spune că ar fi fost în stare să ucidă pentru a-și păstra bărbatul!

Elena Merișoreanu a fost mereu printre personajele excentrice ale muzicii populare. Pe lângă faptul că e o doamnă care face eforturi să țină pasul cu moda și să ofere publicului mereu un spectacol pe cinste, apelând și la intervenții noninvazive în clinicile medicilor esteticieni, Elena Merișoreanu dovedește constant că este o fire bătăioasă.

Artista în vârstă de 74 de ani a povestit ce nebunii a făcut pentru a-și salva căsnicia, mai ales atunci când a confruntat-o pe amanta soțului ei.

Viorel Croitoru, fost șef al Poliției Capitalei, s-a cuplat cu o altă femeie în timpul ce soția sa, Elena Merișoreanu, era plecată în turneu. O colegă din lumea artistică a avertizat-o pe cântăreață și de aici a început un adevărat război. Incidentul care s-a petrecut în urmă cu mai bine de două decenii arată cât de incisivă este doamna muzicii românești.

„Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-ale mele o scrisoare și îmi zice:„Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!”. Am sunat acasă, la o vecină și am întrebat-o dacă la mine acasă este lumină pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ”Cred că e soacră-ta”, mi-a zis vecina.

I-a aprins lumânări și a amenințat-o că o dă hrană la câini

Mi-am dat seama despre ce este vorba… Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masă, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tăi bucăți și te arunc! La câini te dau”. A făcut niște ochi mari la mine și a zis: „Da, dragă! Dacă nu ți-l luăm eu, ți-l lua alta și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile, și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla”, a mărturisit Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merișoreanu se luptă acum cu COVID, în spital

Elena Merişoreanu se află internată la spitalul Matei Balş din Capitală, dupa ce a fost diagnosticată cu Covid-19.  Îndrăgita interpretă s-a vaccinat încă din luna aprilie, însă nu a reușit să fenteze temutul virus. Totuși, fiind vaccinată, forma pe care a făcut-o este mai ușoară. Nu e dependentă de oxigen și spune că se simte bine.

Nu mă simt nici bine, nici rău. Am fost răcită, eu ştiind că am vaccinul făcut chiar nu mi-am făcut griji. Mi-a fost mai rău, nu mai aveam gust, miros şi am venit la Matei Balş. Sunt la salon, nu la ATI, îmi fac perfuzii deocamdată. Mi-au făcut testele, e covid, nu e varianta Delta. La sfârşitul lui aprilie am făcut a doua doză de vaccin, cu Pfizer m-am vaccinat. Culmea, culmelor, sunt foarte mulţi tineri internaţi cu covid. Nu plec de aici până nu mă fac bine, personalul de aici este extraordinar”, a declarat Elena Merişoreanu.