O mare vedetă internațională a murit de COVID-19. „Papa Was A Rollin’ Stone” vă spune ceva?

O mare vedetă internațională a murit de COVID-19. „Papa Was A Rollin’ Stone” vă spune ceva?
O vedetă internațională a murit de COVID-19. Bruce Williamson, unul dintre vocaliştii principali ai trupei americane de muzică soul „The Temptations”, a decedat în urma infectării cu noul coronavirus, la vârsta de 49 de ani.

Celebrul artist a decedat duminică seară la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii săi pentru publicaţia USA Today.

Fiul cântăreţului, care îi poartă numele, şi-a exprimat regretul într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook. „Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum. Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că Ai Fost Cine Eşti… Ne vom întâlni din nou”, a declarat Bruce Alan Williamson Jr.

Foștii colegi de formație sunt în stare de șoc. Cu ochii în lacrimi au transmis mesaje înduioșătoare. „Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri’”, a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today. „Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation”, a mai spus acesta.


Secretul teribil al Reginei Elisabeta II, ascuns de familie decenii, s-a aflat

Cine e, de fapt, „concurenta” Andreei Bălan. Se spune că are cel mai frumos bust din România


Cum a ajuns să cânte cu celebra formație

Originar din California, Bruce Williamson şi-a început activitatea muzicală în corul bisericii din care făcea parte familia sa. El a făcut parte din trupa „The Temptations” în perioada 2006 – 2015. Williamson a spus că managerul său, Dave Wallace l-a prezentat lui Ron Tyson („The Temptations”) descriindu-l drept „cel mai mare cântăreț pe care l-a auzit vreodată”.

El a spus că Tyson l-a îngrijit timp de un deceniu, încercând să-l aducă în grup, dar membru fondator Otis Williams s-a opus. „Williams a fost inițial împotriva mea să mă alătur grupului, pentru că el credea că sunt prea mare și prea tânăr”, a spus el.

Printre hiturile formaţiei se numără „My Girl”, „I Can’t Get Next to You” şi „Papa Was A Rollin’ Stone”, lansate la casa de discuri Motown Records, în perioada 1960 – 1970. Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 1989.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp