O nouă crimă pe platourile de filmare. Medicii nu au reușit să îl salveze în urma atacului

O nouă crimă pe platourile de filmare. Medicii nu au reușit să îl salveze în urma atacului
Un membru al echipei care produce serialul „Law & Order: Organizated Crime”, a fost împușcat mortal pe platoul de filmare.

Încă nu s-a găsit vinovatul în cazul celeilalte crime produse pe platourile de filmare ale westernului cu buget redus Rust. Așa cum vă amintiți, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine, și l-a rănit pe regizor, după ce s-a dovedit că arma cu care filma o scenă și care i s-a spus că era „rece”, adică fără muniție, era, de fapt, încărcată, cu muniție adevărată.

Crimă în Brooklyn, pe platourile de filmare

Marți dimineața, un membru al echipei „Law & Order: Organizated Crime” a fost împuşcat şi ucis, în timp ce se afla la filmările celui de-al treilea sezon al serialului, a confirmat Variety.com.

„Am fost teribil de întristaţi şi şocaţi să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit, au declarat NBC şi studioul Universal Television. Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente”.

Cine este victima

Potrivit NYPD, un bărbat de 31 de ani pe nume Johnny Pizarro, membru al echipei de filmare, care locuia în Queens, se afla în maşina sa la ora 5:15 în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană necunoscută s-a apropiat de maşină, a deschis uşa şi l-a împuşcat. Pizarro a fost transportat la Spitalul Woodhull unde medicii nu au putut decât să constate decesul victimei.

Filmările  la „Law & Order: Organizated Crime” urmau să aibă loc în cartier, marţi, iar Pizarro a ajuns pe platoul de filmare devreme, el ocupându-se de securitatea perimetrului şi parcare, fiind angajat la o companie privată care era contractată de casa de producţie. Nu este clar dacă ucigaşul îl cunoştea sau care ar putea fi motivul. Criminalul este în continuare liber.

„Law & Order: Organizated Crime” este unul dintre cele trei sezoane „Law & Order”, difuzate în prezent de postul NBC, toate fiind filmate frecvent în aer liber, în jurul zonei New York.

Sursa foto: Pixabay, CNN.com