O nouă șansă pentru Andreea Mantea. Rămâne în televiziune

O nouă șansă pentru Andreea Mantea. Rămâne în televiziune
Veste bună pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea e fericită și a împărțit totul cu prietenii săi de pe pagina de socializare.

Frumoasa Andreea Mantea e pe cai mari. Fanii săi sunt curioși să vadă care sunt noutățile din viața prezentatoarei.

„O nouă șansă” pentru Andreea Mantea. Rămâne în televiziune

Andreea Mantea e fericită. Peste doar câteva zile o veți putea vedea la Kanal D, într-o nouă emisiune care, speră vedeta, va fi una cu adevărat incendiară. Vedeta a dat vestea cea bună pe contul său de instagram. “Sunt fericită să vă anunț că din 11 septembrie, de la ora 22.00, voi începe un nou proiect nou la Kanal D.

Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merităm o nouă șansă”, spune Andreea Mantea.

Producția are la bază un format realizat în Turcia

Noul proiect al brunetei este realizat după un format internațional de mare succes, Second Chance, realizat în Turcia. Ce se va întâmpla, mai concret? Andreea îi va ajuta pe cei care sunt certați, din diverse motive, să spună tot ce au pe suflet. Veți descoperi povești emoționante de viață, pe care Andreea Mantea va încerca să le vi le aducă în prim plan cu multă emoție.

Ce a îndurat de la Cristi Mitrea

Dacă relația cu tatăl copilului său, Cristi Mitrea, a fost una deloc benefică pentru Andreea, acum vedeta spune că e fericită cu adevărat. Bruneta spune că a trecut prin momente cumplite, a fost bătută, dar până acum a ținut totul secret. „A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu.

Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a povestit de curând Andreea Mantea.

Sursă foto: instagram, voxbiz