Andreea Mantea le cântă semințelor. Care e motivul

Andreea Mantea le cântă semințelor. Care e motivul
Prezentatoarea Andreea Mantea s-a făcut femeie de casă. Bruneta s-a apucat de grădinărit și e extrem de fericită.

Nu a avut răbdare până în toamnă și a făcut primul pas pentru a avea o curte așa cum și-a dorit-o dintotdeauna. Ce a făcut Andreea Mantea.

Andreea Mantea le cântă semințelor. Care e motivul

Să fi devenit oare Andreea Mantea expertă în plantarea și îngrijirea gazonului? E greu de răspuns la această întrebare, dar un lucru e sigur. Prezentatoarea s-a pus pe treabă și speră ca munca ei să nu fie în zadar. Așa că și-a luat toate măsurile, a udat semințele corespunzător, la chiar le-a vorbit și le-a cântat. Rămâne de văzut dacă bruneta va avea sau nu câștig de cauză.

„M-am grăbit, ca de fiecare dată”

„Hărnicuța de luni. Gazonul se pune în martie-aprilie sau septembrie-octombrie. Nu am mai avut răbdare! M-am grăbit, ca de fiecare dată! Am pus azi. Am vorbit cu semințele, le-am cântat, le-am promis apă în fiecare zi și dimineața și seara!  Să vedem ce o să iasă!”, a spus vedeta pe contul său de instagram.

Și-a schimbat genele false

Și tot pe contul său de socializare, Andreea Mantea s-a lăudat cu noile sale gene false. „Sunt mult mai naturale”, a menționat aceasta. Vedeta a postat și un filmuleț în acest sens, în care le arată fanilor săi cât de minunate sunt noile sale gene și cât de mândră poate fi de ele.

 

Comentarii dure din partea fanilor

Dacă unii internauți au lăudat-o pentru noul look, au existat și internauți care au taxat-o pe Mantea. „Scapă de cearcănele alea că nu arăți bine, La sprâncene mai ai de lucru, Mai „naturale”? Pe bune?”, au fost câteva dintre comentariile venite de la fani.

„Da, da, am șuncuțe”

Andreea alături de fiul său au petrecut o vacanță pe cinste în Turcia. Cei doi s-au simțit minunat, iar pe vedetă nu a deranjat-o absolut deloc atunci când a fost acuzată că s-a îngrășat. Cuvintele brunetei spun totul: „Da, da, am șuncuțe. Nu, nu sunt însărcinată”.

Sursă foto: instagram