O nouă vedetă în lumea modei a apărut și e copia fidelă a mamei sale. O recunoașteți?

O nouă vedetă în lumea modei a apărut și e copia fidelă a mamei sale. O recunoașteți?
Uneori, copiii ajung să semene până la identitate fizică cu părinții lor. E motiv de mândrie, pentru cei care le-au dat viață. E ca și cum s-ar privi în oglindă.

Voi o recunoașteți pe această nouă vedetă ce a apărut în lumea modei? Poate că nu exact pe ea, ci pe mama ei. Este copia fidelă a mamei sale. Ever Gabo Anderson, fiica Millei Jovovich este noua imagine a brandului Miu Miu.

Ever Anderson a debutat ca model și este chiar o minune cât de mult seamăn cu mama sa, sunt de acord jurnaliștii de modă și stiliștii. Top Modelul Milla Jovovich este foarte mândră de fiica ei.

Ca tânăra actriță în vârstă de 14 ani să fie inclusă în curând printre cei trei protagoniști ai campaniei de publicitate Miu Miu Nuit, era de așteptat, scrie Elle.com. Chiar în ultima Săptămână a Modei de la Paris, se afla printre invitații de top la prezentarea de modă a casei de modă conduse de Miuccia Prada.

La 14 ani, îmbracă cele mai scumpe rochii de seară

Astăzi, Ever Anderson pune o nouă piatră de hotar în cariera ei, iar mama Milla Jovovich nu ar putea fi mai mândră decât este deja.

„Un vis devenit realitate! Mulțumesc Miuccia și mulțumesc Miu Miu pentru aceste zile magice la Paris. Spectacolul a fost minunat”. Așa a scris Ever Anderson pe profilul său de Instagram, pe 6 octombrie.  Să o (re)priviți bine, îmbrăcată din cap până în picioare în Miu Miu, în timp ce ea poza la photocall-ul de la prezentarea de modă și făcea câteva fotografii obișnuite cu Miuccia Prada.

În timp ce curiozitatea de a o vedea la cinema crește, Ever Anderson ne rezervă acum o altă surpriză, care vine în urma carierei de supermodel a mamei sale Milla Jovovich: casa de modă Miu Miu tocmai a anunțat-o ca fiind unul dintre protagoniștii producției pentru noua campanie de publicitate de la Miu Miu.  Realizată de Mert Alas & Marcus Piggott campania primovează colecția Miu Miu Nuit (care va fi disponibilă în magazine în noiembrie și decembrie) cu care Miuccia Prada redefinește limbajul rochiilor de seară.

În noua campanie publicitară Miu Miu Nuit, vom avea parte de forța vizuală a broderiei cu paiete, a cristalelor, a mătăsurilor și a celor mai moi și mai strălucitoare catifele.  Pentru realizarea viziunii creative sunt implicați trei protagoniști: Ever Anderson, precum și foarte talentatele actrițe Ciara Bravo și KiKi Layne. Imaginile evocă un dialog cu inima deschisă despre magia nopții: pare că unele sărbători tocmai s-au încheiat și  altele sunt pe cale să înceapă.

Ca și mama ei, joacă și în filme. Are un succes teribil

Deși e adolescentă, fiica Millei Jovovich dă deja impresia că are propria încredere în sine de talia unei mari vedete. Pasiunea pentru actorie a determinat-o, chiar înainte de debutul ei în lumea modei, să debuteze în cinema. În 2016, de fapt, Ever Anderson a preluat rolul Aliciei Marcus în Resident Evil: The Final Chapter, ultimul capitol al cunoscutei producții, care a fost coprodus, scris și regizat de tatăl său, Paul W. S. Anderson.

Anul acesta am văzut-o jucând rolul Natasha Romanoff în Black Widow și o vom vedea în viitor în cinematografe interpretând rolul Wendy în noul film al lui Dinesy Peter Pan & Wendy. Altfel spus, pentru Ever, al 15-lea capitol din viață abia a început, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram