O poveste fantastică. Mama l-a aruncat la tomberon, iar el a devenit milionar

O poveste fantastică. Mama l-a aruncat la tomberon, iar el a devenit milionar
De multe ori viața bate filmul. Este povestea incredibilă a unui băiețel aruncat de mama lui la tomberon la două zile după naștere. A fost salvat la limită, apoi a fost înfiat. Copilul s-a dovedit genial și acum este milionar.

A fost un copil nedorit. Mama lui l-a aruncat la gunoi la două zile după ce l-a născut. Însă, destinul copilului a fost altul, unul măreț. A fost adoptat de un cuplu cu inimă mare. A aflat asta la 8 ani, iar la 9 ani a dovedit cât este de talentat. Americanii îl numesc și acum, când este milionar, „copilul din gunoaie„.

Mama l-a aruncat la tomberon, iar a devenit milionar

Freddie Figgers are o poveste de viață mai tare ca în filme, ori ca în povești. La doar două zile după naștere a fost abandonat de mama sa lângă un tomberon din Florida. A fost salvat, apoi adoptat de un cuplu american, scrie evz.ro.

A aflat despre asta la vârsta de opt ani, când i-a cerut detalii tatălui său adoptiv despre momentul nașterii. Nathan Figgers, tatăl adoptiv, era muncitor, iar Betty Mae Figgers, soția sa, lucra la fermă. Cuplul locuia în Quincy, o comunitate rurală cu aproximativ 8.000 de locuitori din nordul Floridei. Aveau 50 de ani la momentul nașterii lui Freddie.

Ei au adoptat mai mulți copii abandonați, dar l-au primit în sânul familiei și pe Freddie. Băiețelul a avut parte de multă dragoste din partea părinților adoptivi.

La vârsta de opt ani, Nathan Figgers i-a povestit copilului că este adoptat. „Mi-a spus: Uite, o să fiu direct, Fred. Mama ta biologică te-a aruncat, iar eu și Betty Mae nu am vrut să te luăm în asistență maternală și te-am adoptat, iar tu ești fiul meu”, a relatat milionarul.

„Când mi-a spus asta, m-am gândit că sunt un gunoi și m-am simțit nedorit. Dar el m-a apucat de umăr și mi-a spus: Ascultă, nu lăsa asta să te deranjeze vreodată”, a mai adăugat Freddie Figgers. Însă, vecinii și copiii de vârsta sa îl jigneau adesea. „Copiii să mă hărțuiau și îmi spuneau „copilul din tomberon” sau „copilul din gunoaie”, „ești murdar”. Coboram din autobuzul școlar și uneori copiii mă aruncau într-un coș de gunoi și râdeau de mine”, a povestit Freddie Figgers.

Freddie Figgers a fost abandonat de mama sa lângă un tomberon din Florida. Acum este milionar
Nathan Figgers, tatăl adoptiv, era muncitor, iar Betty Mae Figgers, soția sa, lucra la fermă

La 9 ani a arătat cât este de talentat

Freddie Figger susține că exemplul tatălui său l-a inspirat întotdeauna și l-a ajutat să devină un om bun. „L-am văzut pe tatăl meu ajutând mereu oamenii, oprindu-se pe marginea drumului și ajutând străini, hrănind persoanele fără adăpost. M-au ajutat să devin ceea ce sunt”, a spus milionarul.

Pasiunea pentru tehnologie a început la vârsta de nouă ani, când i s-a oferit un calculator defect. Peste câțiva ani, tatăl adoptiv al milionarului a fost diagnosticat cu Alzheimer și nu prea mai ajungea pe acasă. Atunci, tânărul a pus un dispozitiv GPS în talpa pantofilor tatălui său, pentru a urmări unde se deplasează.

După ce tatăl adoptiv a murit, Freddie Figgers și-a vândut invenția cu 2,2 milioane de dolari. La 21 de ani, tânărul a ajuns să fie unul dintre cei mai tineri operatori în telecomunicații din Statele Unite ale Americii.

La 22 de ani, a inventat un glucometru care transmitea nivelurile glicemiei unei rude apropiată, asfel încât, în cazul unei urgențe medicale, familia să poată alerta Serviciul de Ambulanță.

Acum, are 33 de ani, are o familie frumoasă și multe milioane în cont. De la 31 de ani, deține o companie de telecomunicații în Florida. Evoluția sa nu a fost una ușoară. A încercat de 394 ori să pună bazele companiei sale, iar costurile au fost extrem de ridicate.

Abia ultima solicitare a fost acceptată de către autorități. Milionarul s-a căsătorit în anul 2015 cu Natlie Figgers, de profesie avocat, cu care are o fetiță. Sursa: evz.ro


Cum a fost surprins Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Multora nu le vine să creadă că e posibil

Susan Boyle, gospodina de la la Britain’s Got Talent, e acum multimilionară. S-a transformat din „rățușca cea urâtă” în „lebăda frumoasă”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri