O româncă va moșteni averea chirurgului vedetelor de la Hollywood. E vorba de fata unui liberal

O româncă va moșteni averea chirurgului vedetelor de la Hollywood. E vorba de fata unui liberal
Încă un bebeluș a venit pe lume în showbiz. Iar proaspăta mămică a simțit intensitatea maternității pentru prima oară. Încă o frumusețe autohtonă a născut, iar tatăl copilului e cu adevărat celebru în America.

Dacă existau dubii până acum, acestea au fost spulberate: o româncă va moșteni averea chirurgului vedetelor de la Hollywood. Frank Stile e cunoscut drept chirurgul vedetelor de la Hollywood. Este foarte bogat și conduce o afacere de succes. Originar din New York, acesta trăiește și muncește în Los Angeles. De ceva timp se iubește cu Mădălina Urloiu, fiica unui fost candidat liberal la Primăria Valea Râmnicului.

După ce a exersat o vreme ca „fată de Dorobanți”, tânăra a plecat din țară, peste ocean cu gândul să trăiască visul american. Dorința i s-a împlinit repede. A apărut și pe coperta revistei Playboy.  Dar în 2018, buzoianca s-a împlinit cu adevărat. Ea a fost cerută de soție de unul dintre cei mai bine cotați chirurgi esteticieni din America.

O româncă va moșteni averea chirurgului vedetelor de la Hollywood

A făcut nunta cu dr. Frank Stile, cunoscut drept chirurgul vedetelor de la Hollywood. Anul trecut a fost unul plin de bucurii pentru cei doi, deoarece românca a rămas însărcinată. Ea a născut ieri, iar  fericitul tată multimilionar s-a grăbit să se laude cu moștenitoarea sa. Frank Stile a postat imagini cu fetița nou născută pe contul său de socializare.

O româncă va moșteni averea chirurgului vedetelor de la Hollywood

Mădălina Urloiu, devenită Stile a povestit cum a fost cerută de nevastă, cu ceva timp în urmă, la o emisiune TV. „Rememorez cu drag momentul că mi s-a dăruit inelul. Tot insista el atunci să merg la shopping, să vadă, chipurile, de ce mărimea aș avea nevoie pe viitor la inelar. Chiar nu mă așteptam deloc la acea surpriză mare. Cei doi s-au căsătorit în secret. După nuntă au plecat în luna de miere în Hawaii. Iar de acolo tânăra și frumoasa buzoiancă a povestit cât de scumpă e viața de lux.

Sursa foto: Instagram

Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Nu are cancer și nici COVID-19