O vedetă a purtat bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri

O vedetă a purtat bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri
Gala premiilor Oscar de duminică seară a fost una aparte. Iar participanții deloc numeroși. Opulența însă și-a făcut loc printre aceștia.  Actriţele au strălucit la propriu pe covorul roşu. Una din ele a etalat bijuterii de milioane de euro.

O vedetă a purtat bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri și și-a etalat, prin rochia decupată, torsul tonifiat.  A fost o adevărată apariție.

Tânăra Zendaya a purtat bijuterii în valoare de peste 6 milioane de dolari, la ceremonia premiilor Oscar. Vedeta preferată de adolescenți nu a fost nici măcar nominalizată, însă a avut o apariție ca la carte.

bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri

În parcursul său până în holul istoricei gări Union Station din Los Angeles, unul dintre sediile galei, Zendaya a demonstrat că nu este superstiţioasă. Ea a purtat o îndrăzneaţă rochie galbenă. Pe care a accesorizat-o cu un impresionat colier Bulgari. Zendaya este muza celebrei firme italiene de lux.

Bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri

Colierul este un unicat al colecţiei de Bijuterii de Luxa 2021 pe care celebra marcă italiană o va lansa vara aceasta. Accesoriul este transformabil. bijuteria e formată din mai multe şiraguri de diamante, legate printr-o broşă centrală.

bijuterii de 6 milioane de dolari la Oscaruri

Stiliștii care au dichisit-o, i-au completat ţinuta cu o pereche de cercei bătuţi în diamante. Zendaya a mai purtat o brăţară şi mai multe inele din aceste pietre preţioase. În total 183.3 de carate. Cumulat, bijuteriile ating o valoare estimată la peste 6 milioane de dolari (5 milioane de euro).

Actriţa, simbol al generaţiei Z, a atras toate privirile pe covorul roşu. Pe drept cuvânt, ea a fost considerată una dintre apariţiile cele mai elegante la cea de-a 93-a ediţie a premiilor Oscar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Sursa foto: Instagram

O româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută de la Oscaruri. Cele mai prost îmbrăcate vedete