O româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută de la Oscaruri. Cele mai prost îmbrăcate vedete

O româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută de la Oscaruri. Cele mai prost îmbrăcate vedete
Andra Day, nominalizată la premiul pentru Cea mai bună actriță, nu a câștigat statueta, dar s-a ales, totuși, cu ceva. Ea conduce lista celor mai prost îmbrăcate vedete la Oscar, într-o rochie de culoarea aurului care pare ruptă de pe ea. Și nu e singura. Laura Dern este batjocorită în meme-uri pentru rochia ei voluminoasă din pene de lebădă.

Filmul „Colectiv” nu a câștigat Oscarul, însă o româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută văzută  la ceremonie. Oscarurile sunt întotdeauna unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. În ciuda ceremoniei restrânse din acest an, vedetele au defilat pe covorul roșu iar multe din ele au șocat cu stilul abordat.

Scenarista Bianca Oana a ales și ea material auriu pentru ținuta ei. În loc de o rochie, Bianca a purtat un blazer fără mâneci, asociat cu o fustă până la podea și un tricou negru din dantelă. Și-a accesorizat cu un „plic” negru și pantofi ascuțiți cu toc.

Câțiva invitați celebri la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar au ratat în totalitate cu alegerea ținutei lor. În special Andra Day, nominalizată la Cea mai bună actriță. Ea a optat pentru o rochie de aur, de 1000 de ori mai potrivită pentru mers noaptea într-un club. Sau pentru mers la plajă.

Câștigătoarea premiului Oscar Laura Dern, producătorul Kori Rae și legenda de la Hollywood Glenn Close s-au alăturat în lista celor mai prost îmbrăcate vedete.

Veterana vedetelor, Glen Close s-a încălțat comod

Glenn Close, cea mai bună actriță în rol secundar, nominalizată, a venit îmbrăcată într-o tunică cu mărgele Giorgio Armani Privé peste pantaloni slim fit. Iar eșecul final a venit de la pantofii pe care i-a ales actrița. Niște clasici, negri, cât se poate de modești.

Laura Dern a devenit sursă instant pentru meme-uri de pe rețelele de socializare cu voluminoasa ei rochie din pene. Mulți au comparat ținuta cu  celebra rochie de lebădă a cântăreței Bjork, pe care a purtat-o ​​la ediția 73 a premiilor Oscar, în urmă cu 20 de ani.

„O să le spun copiilor mei: asta a fost Laura Dern la Oscarurile din 2021”, a scris o persoană, în timp ce împărtășea o imagine despre Bjork. Un alt utilizator de Twitter a remarcat, de asemenea, că Laura, în vârstă de 54 de ani, arăta ca o pisică înfoiată. Un altul a glumit că „slujește vibrațiile B de la frumusețea și bestia din liceu”.

Producătorul Kori Rae ar fi putut face o alegere clasică pentru ceremonie, dar a ales în schimb un costum „ombre” roz și alb care arăta de parcă ar fi fost rulat accidental prin mașina de spălat cu un ciorap fucsia. Apoi a completat ținuta cu niște mocasini. Ceea ce a dat întregului aspect o senzație și mai ciudată.

Accesorii neașteptate: Crocs de aur, creveți din acril, o inimă anatomică

Au apărut, de asemenea, piese de încălțăminte foarte ciudate. Și alegeri de accesorii bizare pe covorul roșu la Oscarurile din acest an. Cântăreața Celeste Waite și-a completat rochia roșu cu negru foarte gotică cu un clutch  diamantat. Acesta avea forma unei inimi umane, cu artere și valve.

Scenaristul Erica Rivinoja a ales, de asemenea, o poșetă foarte ciudată pentru seară. A purtat un design acrilic în forma unui crevete uriaș. Make-up artistul Eryn Krueger Mekash avea o geantă sclipitoare de popcorn aruncată peste braț când a pășit pe covorul roșu.

Compozitorul suedez Fat Max Gsus, care a participat la o proiecție a Oscarurilor de la Stockholm, a purtat un ansamblu dramatic care semăna foarte mult cu un costum de conte de Dracula de Halloween. Mai mult, și-a accesorizat ținuta cu o broșă care arăta exact ca un gândac.

DJ Questlove a evitat pantofii negri tradiționali în favoarea unor Crocs de aur. Pe care i-a asociat cu un ansamblu complet negru.

A vrut să se asigure că se remarcă și mai mult. De asemenea, a ales să poarte saboții de cauciuc cu șosete albastru cu mov. În România, saboți asemănători se vând la tarabele din Obor.

Sursa foto: Instagram

Săptămâna Mare. Pomenirea ultimelor zile ale lui Hristos pe Pământ