O vedetă de la Pro Tv pune punct speculațiilor. Nici măcar el nu e de acord cu stilul soției

O vedetă de la Pro Tv pune punct speculațiilor. Nici măcar el nu e de acord cu stilul soției
Andi Moisescu și soția sa, Olivia Steer vor celebra anul acesta vârsta majoratului relației lor, iar vedeta Pro TV pare să fi descoperit elixirul tinereții. Culmea e, după cum mărturisește, că aparența sa tânără se datorează unui mod de viață diametral opus de cel al soției sale.

Știind-o pe Olivia Steer vegană și adepta unui mod de viață controversat din punct de vedere medical, toată lumea se întreabă cum reușește vedeta de la Pro TV să arate atât de bine la vârsta de 50 de ani. Andi Moisescu se bucură de un fizic de student. A avut o siluetă de invidiat toată viața lui, de altfel. Are însă și un mare secret.

Vedeta la de Pro TV și soția lui au stiluri de viață total diferite. În timp ce Olivia Steer este raw-vegană, el mănâncă fel și fel de „bombe calorice” și de „prostii”, după cum le numește consoarta sa.

Andi Moisescu adoră să mănânce carne și fast food

Andi Moisescu nu s-a putut adapta la stilul de viață al soției sale. Este pofticios când vine vorba de preparatele „sănătoase” din carne și chiar de produse de fast-food. Andi Moisescu a mărturisit că nu ține diete, dar încearcă să mănânce mai multe legume și fructe. În plus, face sport.

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a dezvăluit Andi Moiesescu pentru Click.

Pasiunile neștiute ale lui Andi Moisescu

Andi Moisescu este pasionat de sailing și chiar își dorește să facă performanță în acest sport. „Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. (…) Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat”, a mai declarat Andi Moisescu pentru sursa menționată.

Cealaltă pasiune neștiută a lui Andi Moisescu este muzica electronică. El își învață și băieții să mixeze, pentru că vrea să le insufle și lor această pasiune deosebită.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre