O vedeți la televizor, dar ea este  pe o insulă privată. Unde a fugit Delia

O vedeți la televizor, dar ea este  pe o insulă privată. Unde a fugit Delia
Nu poate sta locului. Simpatica Delia a fugit din nou din România, așa cum a făcut tot anul. Acum este pe o insulă privată, înconjurată de apa cristalină și grădini tropicale.

Delia pare că este o nomadă. Nu are stare și face ce face și călătorește. Nu are gusturi rele!

O vedeți la televizor, dar ea este  pe o insulă privată

Delia este urmărită de 2,5 milioane de admiratori. Îi ține ”în priză” cu toate escapadele ei. Acum a postat fotografii din Maldive, unde a evadat în acest weekend.

Delia s-a cazat pe o insulă privată din Maldive. Mai exact, pe un atol, din Marea Laccadivă. Complexul de lux Gili Lankanfushi unde este cazată vedeta noastră este amplasat în mijlocul unor grădini tropicale, pe o insulă privată, liniștită, din Marea Laccadivă.

Decorate cu materiale naturale și pardoseli din lemn, vilele elegante, construite deasupra apei, pot fi accesate pe pasarele din lemn de pe insulă. Acestea au camere de zi în aer liber și terase pe acoperiș și oferă Wi-Fi gratuit și televizoare cu ecran plat. Vilele superioare au în plus zone de luat masa, bărci cu motor proprii și/sau mini-crame; unele includ majordomi personali, zone de spa și cinematografe.
Restaurantele de lux, de pe malul mării, includ preparate japoneze și fructe de mare locale. Există o piscină elegantă, un cinematograf și un centru spa, precum și un bar în apă și o cramă în care se servesc vinuri și ciocolată. Trei zile în acest paradis costă circa 5.500 de euro (peste 26.000 de lei).


Divorț cu scântei. Gabi Bădălău răspunde Claudiei Pătrășcanu. Pentru cine vrea copiii