Delia Matache este o inspirație pentru cei peste 2 milioane de fani ai săi. Tot timpul evadează într-o locație fabuloasă și postează poze interesante din locurile pe care le vizitează. Acum este în Turcia, pe un tărâm de basm, în mijlocul unui relief ce pare a fi desprins de pe Lună și lipit pe Pământ.

Ce face Delia pe acoperiș

O vedeți la televizor, ca jurat la IUmor și la X Factor, dar vedeta noastră este departe, într-o minivacanță de vis. Acum a postat fotografii din Cappadocia, Anatolia centrala, Turcia. Delia (38 de ani) și soțul ei Răzvan Munteanu sunt cazați într-un hotel de unde se vede relieful cu aspect de fagure de miere sau mușuroi de cârtiță, la care a muncit natura și oamenii.

 

Una din atracțiiile locației este lansarea a zeci de baloane cu aer cald, iar Delia le-a fotografiat de pe acoperiș, unde s-a desfătat pe multe perne moi, alături de soțul ei.

Delia a călătorit în plină pandemie

La sfârșitul lunii iulie, în plină pandemie, Delia și soțul ei au fugit pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, în Franța. Apoi a fost la Bâlea Lac unde s-a pozat pe marginea prăpastiei, a fost în Alpi (Austria) când a sărbătorit 8 ani de la căsătoria civilă cu Răzvan Munteanu. A mai fost și pe insula vedetelor lumii, Mykonos, în Grecia.

Delia ar putea fi ghid de turism pentru că a călătorit peste tot și știe să facă fiecare vacanță foarte atractivă. Asta se vede din comentariile fanilor săi care se declară încântați de ceea ce văd.


Actrița Tatum O’Neal, internată la Psihiatrie după ce a amenințat că se aruncă de la balcon

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri