Oana Lis a clacat. Blonda a ajuns la capătul puterilor și se gândește la ce e mai rău

Oana Lis a clacat. Blonda a ajuns la capătul puterilor și se gândește la ce e mai rău
Problemele de sănătate nu-l lasă liniștit pe Viorel Lis, iar Oana e pur și simplu depășită de situație.

Oana Lis e trup și suflet pentru soțul său, dar situația din ultima perioadă a făcut-o să nu mai găsească soluții la situațiile care tot apar.

Oana Lis a clacat. Blonda a ajuns la capătul puterilor și se gândește la ce e mai rău

Oana Lis nu mai poate să se descurce cu cheltuielile cauzate de sănătatea precară a fostului primar al Capitalei. Ea își dorește foarte mult să-i găsească o asistentă personală lui Viorel, pentru a putea să meargă la cabinet. Deși nu-și dorește acest lucru, a ajuns să ia în calcul și varianta azilului. Ea susține că va sta alături de Lis până la final, însă a ajuns să nu se mai poată descurca, mai ales că fostul primar nu se mai poate deplasa în acest moment decât cu scaunul cu rotile.

„Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni”

„Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta până în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!

Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer, e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.”, a declarat Oana Lis, potrivit Click.

Vrea să depună un dosar pentru ajutor de la stat

Azilul rămâne însă pentru Oana ultima soluție, iar până atunci vrea să depună un dosar la stat pentru a primi ajutor. I-ar fi de mare ajutor o asistentă și speră că va reuși să obțină acest lucru.

„Într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a mai spus Oana Lis.