Oana Roman, cu sufletul în lacrimi. „Asta e ultima poză cu noi toți!” Cea mai dureroasă mărturisire a vedetei

Oana Roman, cu sufletul în lacrimi. „Asta e ultima poză cu noi toți!” Cea mai dureroasă mărturisire a vedetei
Extrem de activă pe rețelele de socializare, Oana Roman le-a făcut o surpriză plăcută fanilor.

În cadrul unei serii de întrebări și răspunsuri, Oana Roman și-a amintit cu drag de copilărie.

Oana Roman a devenit nostalgică. Fotografii de colecție cu părinții și bunica

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a postat o fotografie cu ea la vârsta de un an și tatăl, Petre Roman, în floarea vârstei. Fotografia este făcută iarna, iar fostul politician este extrem de fericit cu micuța lui în brațe. O altă fotografie iubită de internauți este cea cu bunica vedetei, care semăna leit cu Maria Tănase.

Oana nu s-a oprit aici și a pus și cea de-a treia poză, făcută în urmă cu 15 ani, de la aniversarea ei, când apare alături de Mioara, Petre Roman dar și sora ei, Catinca. Pe de altă parte, Oana a povestit și un episod drăguț din copilărie, când a fost prinsă la furat de dude.

“Până ne-a prins paznicul liceului și-a chemat miliția”

“Am făcut multe năzdrăvănii când eram copil. Nu prea eram cuminte și eram foarte băiețoasă. Mă urcam cu copiii din cartier pe acoperișul Liceului Sfântul Sava să furăm dude. Până ne-a prins paznicul liceului și-a chemat miliția. Nu ne-a făcut nimic, dar am tras o sperietură zdravănă. Nu că asta ne-ar fi oprit. Continuam să ne urcăm la dude”, și-a amintit bruneta.

“Trag aer în piept, mă mobilizez și merg mai departe”

Oana Roman le-a explicat totodată fanilor săi că nu întotdeauna totul îi merge bine în viață. Dar are o familie care are mare nevoie de ea și a învățat că trebuie să se mobilizeze și să meargă mai departe, orice s-ar întâmpla. “Nu sunt mereu pozitivă și mai și obosesc. Am momente de supărare, de tristețe, de deznădejde.

Dar nu-mi permit să mă las cuprinsă de ele, pentru că mama, Isa, au nevoie de mine. Am o familie care are nevoie de mine. Așa că trag aer în piept, mă mobilizez și mereu merg mai departe”, a spus Oana.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre