Două vedete iubite și-au pus șorțul! Oana Roman și Andreea Ibaka au rupt internetul cu rețetele proprii! Video

Două vedete iubite și-au pus șorțul! Oana Roman și Andreea Ibaka au rupt internetul cu rețetele proprii! Video
Recent, o actriță și o prezentatoare i-au făcut pe internauți să le trimită mulți pupici și laude. S-au pus pe făcut treabă.

Fanii au fost extraordinar de fericiți când au văzut cum se comportă două vedete în bucătărie. Rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos.

Două vedete iubite au schimbat hainele scumpe cu șorțul de gospodine. Au rupt internetul în două cu rețetele proprii Video

Pe contul său de socializare, Andreea Ibacka s-a gândit să le facă o surpriză celor care o iubesc și le-a prezentat o rețetă proprie de creveți saganaki. O minunăție pe care, cu siguranță, internauții au și încercat să o pregătească. Ingredientele de care aveți nevoie sunt: 500 g de creveți decorticați, roșii cherry, ceapă, usturoi, ulei de măsline, brânză Feta, sare, piper, vin alb (după preferință).

Mod de preparare

Puneți creveții în ulei de măsline la prăjit, apoi adăugați vinul și lăsați pentru câteva minute. Puneți apoi roșiile cherry. Se lasă la foc mediu până când constatați că produsele s-au călit, apoi puneți și ustroiul, tăiat mărunt în prealabil. Condimentați cu sare și piper și la final puneți brânza feta.

Salată de andive a la Oana Roman

Și Oana Roman și-a arătat talentul, dar cu ceva mult mai simplu, care se face extrem de repede: salata de andive. Ingredientele necesare pentru a obține minunata salată sunt: 4-5 andive, un borcan cu porumb, lămâie, ulei de măsline, sos de maioneză cu muștar.

Mod de preparare

Pentru început spălați cât mai bine andivele și tăiați sub formă de pătrățele. Puneți într-un bol și imediat turnați peste acestea lămâie, ca să nu oxideze. Amestecați bine și adăugați porumbul. Cine dorește, poate să folosească și piept de pui la cuptor sau somon, iar gustul salatei va fi cu adevărat unul irezistibil.

Pentru sos, Oana Roman a ales unul din muștar și maioneză. De regulă, se folosește doar muștarul. Sosul se pune într-un alt vas și se amestecă cu lămâie și uleiul de măsline. Turnați totul peste andive și amestecați cât mai bine.

Sursă foto: instagram