Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți: ”Aveți grijă unde vă duceți copiii”. Ce a pățit vedeta

Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți: ”Aveți grijă unde vă duceți copiii”. Ce a pățit vedeta
Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți. Îi îndeamnă să se uite cu grijă unde își duc copiii. Ce a pățit vedeta.

Oana Roman a fost martora unui eveniment neplăcut în timp ce mergea la coafor. Vedeta a surprins reacții care au șocat-o, astfel că a hotărât să ia atitudine și s-a plâns pe Instagram. Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți: ”Aveți grijă unde vă duceți copiii”. 

Fiica lui Petre Roman este acum o mamă singură, căci a divorțat de Marius Elisei, tatăl fetiței ei, Isabela. Toți cei care o urmăresc pe vedetă știu că aceasta își protejeazp fiica și are grijă de ea ca de ochii din cap. Vedeta a avut parte astăzi de un adevărat șoc și a fost indignată de situație, astfel că a sancționat dur comportamentul. 

Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți. Ce a pățit în drum spre coafor 

În timp ce se pregătea să intre la coafor, vedeta a povestit pe Instagram că a parcat lângă un afterschool. O trupă de copii era afară la ora de sport. Fără să vrea, Oana a auzit modul urât în care profesorul vorbea cu copiii. Conform Oanei, acesta îi brusca verbal și le vorbea cu dispreț. ”Am fost martoră fără să vreau la un eveniment care pentru mine a fost șocant. Am fost la coafor și am parcat mașina gard în gard cu un afterschool. Copiii aveau oră de sport cu un profesor din curte. Și eu am coborât din mașină și am auzit cum vorbea omul ăla cu copiii aștia. Am rămas șocată”, și-a povestit vedeta pățania.  

Oana Roman lansează un avertisment pentru părinți

Fiica fostului premier a continuat spunând că ar călca în picioare pe oricine ar vorbi așa cu fiica ei, Isabela, pe care vedeta o iubește enorm. ”Aveți grijă unde vă duceți copiii și unde îi lăsați. Pentru că dacă în mijlocul Bucureștiului într-o zonă foarte scumpă se întâmplă așa… Sincer vă spun, tonul pe care îl avea omul ăla, de o brutalitate și de un dispreț ieșit din comun, practic făcea bullying ….și era profesor.  Eu nu mi-aș dori vreodată ca un profesor să vorbească în felul ăsta cu copilul meu. L-aș călca în picioare. M-a apucat o revoltă…nu se poate! Ca un profesor să folosească un astfel de ton și o astfel de abordare cu copiii. Mi se pare degradant! Și eu sper din suflet ca măcar unul din copiii ăia să se ducă la cineva să spună cuiva cum le vorbește personajul ăsta”, a încheiat Oana Roman. 

Foto: Facebook

Actrița din „Titanic”, Kate Winslet, îi pune la zid pe regizorii Polanski și Woody Allen. Ce a transmis actrița „abuzatorilor”