Oana Roman le pune la punct pe puștoaicele de 25 de ani care se visează dive: „N-am luat-o razna că altele” – Exclusiv

Oana Roman le pune la punct pe puștoaicele de 25 de ani care se visează dive: „N-am luat-o razna că altele” – Exclusiv
Oana Roman a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul romanesc datorită felului în care știe să își asume calitățile și defectele. Chiar și în momentele în care a fost criticată de către cei care nu i-au înțeles anumite fapte, ea a știut să reacționeze corect.

Mama unei fetițe de opt ani, Oana Roman este în egală măsură o femeie de afaceri atentă la detalii. Ea își valorifică poziția, atuurile și cunoștințele. Și, mai mult decât atât, nu se străduiește să promoveze o frumusețe artificială așa cum fac multe alte dive ale momentului. Pentru Oana Roman valorile unei femei sunt altele decât un ten fără expresie și cu aparență de perfecțiune.

Recent, Oana Roman le-a arătat fanilor săi că a descoperit secretul tinereții fără botox. Fiica fostului premier este total împotriva acestor intervenții, și le critica aspru pe femeile care le fac, mai ales de la vârste fragede, nepotrivite. Ea a distribuit pe rețelele sociale câteva imagini în care se arată așa cum este fără machiaj fără filtre și fără intervenții.

Oana Roman a descoperit secretul tinereții fără botox

„Fără nici un filtru. Nu mai comentați atât că nu am nimic de ascuns. Important e ca seara să folosiți crema cu retinol. Fără botox fără acid fără intervenții. Creme bune, tratamente cosmetice bune și genetică bună. N-am luat-o razna că altele care la 25, 30 de ani, care s-au plictisit de cât acid și botox și-au băgat în față și mai și promovează excesiv aceste lucruri. Plus că s-au apucat și nu se mai pot opri. Nu e ok. Eu am curaj să ies pe stradă complet nemachiată. Astea cu acid și botox nu prea ies nemachiate. Deci încetați că eu pun filtre!”, s-a revoltat Oana Roman pe rețelele sociale.

Și în trecut, Oana Roman a fost acuzată că își ascunde imperfecțiunile în spatele unor filtre de Instagram. Vedeta vrea să demonstreze că nu este așa și, ca atare, a distribuit și mai multe imagini în care apare „pe persoană fizică”, în trening și fără machiaj, așa cum e ea de la mama natură.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre