Oana Roman nu poate trece peste despărțirea de Marius Elisei. Se simte „singură pe lume” – Imaginea aceasta îți frânge inima

Oana Roman nu poate trece peste despărțirea de Marius Elisei. Se simte „singură pe lume” – Imaginea aceasta îți frânge inima
Oana Roman trece printr-o perioadă foarte grea a vieții ei. Credea că lucrurile încep să i se așeze, însă relația dintre ea și Marius Elisei s-a deteriorat aproape brusc și aparent iremediabil.

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei chiar la aniversarea lor de zece ani.  Deși toată lumea se aștepta ca Oana și Marius să facă ceva deosebit la împlinirea celor zece ani de relație, s-a întâmplat exact invers. În loc de declarație de dragoste, a pus o poezie tristă, semnată de Octavian Paler și intitulată Definiția unui strigăt, alăturată unei poze în care cei doi privesc în direcții diferite, exact ca în versuri.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

La rândul lui, Elisei a postat o fotografie pe contul de socializare în care apare cu un zâmbet amar în colțul gurii și două cuvinte: „Nu mai spun nimic… Te pup”.

Caută alinare

Oana Roman a plâns zilele trecute, într-un live pe instagram, iar lucrurile par să nu se mai rezolve ca în trecut. Simte singurătatea mult mai apăsătoare ca înainte, când s-au mai despărțit și chiar au și divorțat.

Disperată că nu-și mai revine, și că se simte „singură pe lume”, Oana s-a dus la centrul de îngrijire unde e internată mama ei, Mioara, și a căutat alinare.

„Atât timp cât mă mai ține mama de mână… Nu mă mai simt chiar singură pe lume”, a scris Oana în dreptul unei fotografii foarte emoționante, cu ea, țindându-și mama de mână.

„O mângâi pe mama și mă înarc cu putere. Doamna asistentă a crezut că sunt bolnavă când a văzut cât de căzută sunt”, a mai mărturisit Oana.

Între timp, Marius Elisei a ales să nu mai comunice cu nimeni, nici cu Oana, nici cu fanii. S-a retras într-un loc necunoscut și se pare că nu e pregătit să aibă vreo discuție cu cea care i-a fost soție.

Recomandarile noastre