Oana și Viorel Lis au ajuns la fundul sacului. Mai rău decât atât nu se poate. Decizia blondei a fost grea

Oana și Viorel Lis au ajuns la fundul sacului. Mai rău decât atât nu se poate. Decizia blondei a fost grea
În ultima perioadă starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit. Fostul primar al Capitalei a fost internat într-un centru de recuperare.

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit. Fostul primar al Capitalei a fost internat într-un centru de recuperare.

Oana și Viorel Lis au ajuns la fundul sacului. Mai rău decât atât nu se poate. Decizia blondei a fost grea

Oana Lis a fost pusă într-o situație disperată. Pentru că Viorel Lis a avut nevoie de un scaun cu rotile, iar banii familiei erau foarte puțini, ea a fost obligată să-și amaneteze verigheta. Fostul edil al Capitalei a fost internat din nou în spital, pentru că s-a simțit rău, în plus el nu se mai poate deplasa singur după ce a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare.

În plus, el a mai suferit în trecut un infarct și a fost operat. Oana le-a explicat totul fanilor pe rețelele de socializare. „Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata„, este mesajul Oanei.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred în energii

Nu demult, Oana și-a rugat toți fanii să se roage pentru sănătatea lui Viorel și să-i transmită gânduri pozitive.  „Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și in poveștile Disney!… În realitate lucrurile ni se întâmplă și cu bune și cu mai puțin bune.

Așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am și eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred în energii. Și dacă sunteți aici pe pagina mea… aveți energie bună în suflet… și cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat… eu sper într-o ameliorare deoarece calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram