Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu. Ce-a fost la gura ei…

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu. Ce-a fost la gura ei…
Oana Zăvoranu a revenit la vechile obiceiuri și le-a luat de urechi pe vedetele României. În vizorul brunetei a intrat acum Adela Popescu.

Oana Zăvoranu nu iartă și nu uită. Iar când o vedetă face un pas greșit, aceasta o taxează.

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu. Ce a deranjat-o atât de rău pe Querida

După ce i-a tocat pe „mocangiștii” Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Daiana Anghel şi Adelina Pestriţu, Oana Zăvoranu a început să fie cu ochii pe Adela Popescu. Povestea a început după ce Adela a publicat mai multe video-uri pe InstaStory în care le recomandă mămicilor scutece. Când a văzut ce a scris actrița, Oana s-a dezlănțuit.

„Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. Da moca să fie!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. Vedeţi?

Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui parteneriat plătit, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a spus Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

L-a ridicat în slăvi pe Răzvan Fodor

Pe de altă parte, aceeași Oana l-a lăudat pe Răzvan Fodor pentru un parteneriat plătit cu un ONG care se ocupă de animalele abandonate.

„Aţi văzut că se poate şi altfel, săracilor, care ştiţi doar să vă izmeniţi pe social media pe prostituţie şi promiscuitate… sau în cel mai fericit caz, pe un crevete şi o ciorbă sleită?. Bravo, măi, băiatule, pentru asta te felicit. Nu ţi-am zis niciodată, tu ai fost „My celebrity crush”, a scris Oana pe Instagram.

Sursă foto: instagram