Oana Zăvoranu vrea să facă revoluție artistică. A dezvăluit o parte din planul ei  

Oana Zăvoranu vrea să facă revoluție artistică. A dezvăluit o parte din planul ei  
Oana Zăvoranu are planuri mari. Deocamdată nu avansează în ideea cu plecatul din țară, dar spune că mai are treabă în țară.

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a lăsat influenserițele în pace. Nu le mai zgândără cam de multișor cu criticile pe pagina ei de Instagram. E un semn că fie nu-i mai pasă de ce fac acestea, fie s-a săturat de procese, fie are o treabă serioasă pe care se concentrează. Ultima ipoteză e cea mai plauzibilă, după ce actrița din telenovelele de succes de la ProTv a făcut dezvăluiri la un post tv despre dorința ei cea mai mare.

Oana Zăvoranu vrea să facă un film. Un film cu un mare potențial de succes, după un scenariu cum rar s-a văzut în România. Anunță un fel de revoluție în arta cinematografică.

Marea dorință a prins ceva contur

Oana Zăvoranu a vorbit despre marea ei dorință și s dezvăluit din planul său într-o emisiune la Antena Stars. Mai așezată, calmă și fără porniri războinice, așa cum ne-a obișnuit în aparițiile sale, Oana a povestit despre ceea ce o preocupă intens în ultimul timp. Vrea să facă un film cum nu s-a mai văzut la noi. A mai spus altădată că are în intenție să scoată un film despre viața ei, că are scenariul deja scris. Viața ei, știm deja că a avut episoade tumultoase, și că o ecranizare s-ar bucura de succes. Dar Oana a afirmat acum că are alt plan.

Bruneta a dat primele detalii despre filmul pe care vrea să-l scoată, astfel că a explicat că o să fie o combinație de genuri, între thriller și horror, ceva ce încă nu este în România și cu siguranță ar prinde la public.

„Scenariul îmi aparține”

Oana Zăvoranu nu a dat amănunte nici despre subiectul filmului, nici despre rolul ei. De asemenea, soțul nu a intrat în discuție. Probabil nu are aptitudini pentru viața artistică, dar cu siguranță îi va fi alături și o va susține în proiect.

Artista nu a spus nici când se va materializa planul ei și dacă va fi finanțatoarea filmului. A spus însă că nu va fi ea regizorul acestui film, pentru care are deja în vedere un om important.

„O să fac un film, nu neapărat după viața mea. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România nu există. Există foarte multă lume care iubește acest gen. Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care, zic eu, ar fi de minune!”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.