Obiceiul Ducesei Camilla pe care nu-l știe nimeni. E legat de mâncare

Obiceiul Ducesei Camilla pe care nu-l știe nimeni. E legat de mâncare
Dintotdeauna Familia Regală Britanică a avut grijă de imaginea ei. De aceea, la masă s-au servit doar anumite feluri de mâncare. În plus, nu s-a făcut niciodată rabat de la sport.

Regulile pe care Familia Regală Britanică le are nu se încalcă niciodată. Prinții și prințesele au mare grijă să aibă mereu un stil de viață sănătos.

Obiceiul Ducesei Camilla pe care nu-l știe nimeni. E legat de mâncare

Obiceiurile alimentare ale membrilor Familiei Regale Britanice nu se schimbă de ani buni. Războinica Meghan Markle ține mereu să fie ca scoasă din cutie, de aceea, pe lângă alimentație, aceasta practică yoga. E adevărat că a avut specialistul mereu lângă ea, mama artistei fiind un foarte bun instructor de yoga. La rândul său, prințul Harry nu ratează nici o zi în care să nu facă sport, apoi consumă un suc verde proaspăt și nu uită niciodată de suplimente.

Kate Middleton adoră alimentele crude

În ceea ce o privește pe Kate Middleton aceasta adoră alimentele crude, de aceea din dieta zilnică nu lipsesc fructele de pădure, pepenele verde, salata, goji și ceviche. Soțul ei, prințul William e adeptul antrenamentelor zilnice, care, spun sursele, țin 11 minute după ceas.

Ce mănâncă prințul Charles în fiecare dimineață

Ducesa Camilla este o împătimită a grădinăritului și are propria ei grădină de legume. Obiceiul soției prințului Charles neștiut de nimeni este să mănânce mazăre direct din păstăi. Prințul Charles este pur și simplu îndrăgostit de un fel de mâncare pe care-l consumă mereu la micul dejun. E vorba de ”Cheesy Baked Eggs”, o rețetă ce conține ouă, brânză britanică, spanac, roșii și smântână grasă.

Regina Elisabeta și ciocolata neagră

La capitolul dulciuri, regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată la ciocolata neagră, iar preferata ei rămâne cea cu conținut de cacao mai mare de 60%. Sunt extrem de puțini cei care știu că prințesa Beatrice nu pierde aproape nici un maraton. Îi place enorm să alerge, iar în 2010, la Maratonul de la Londra, a devenit prima persoană din istoria regalității britanice care a participat la un asemenea eveniment. Și prințesa Charlotte are un preferat culinar: măslinele.

 

Recomandarile noastre