Obiceiul zilnic al lui Victor Ciutacu. A devenit un fel de ritual. Ce probleme are prezentatorul cu alimentația

Obiceiul zilnic al lui Victor Ciutacu. A devenit un fel de ritual. Ce probleme are prezentatorul cu alimentația
Victor Ciutacu s-a decis să ajungă în cea mai bună formă și a luat atitudine. Jurnalistul a făcut primul pas.

Victor Ciutacu s-a apucat temeinic de antrenamentele la sală și, pentru ca totul să fie așa cum scrie la carte, și-a luat și antrenor personal.

Victor Ciutacu vrea un trup perfect și s-a apucat să-l sculpteze. Prezentatorul spune că n-a mai fost la sală de mai bine de trei decenii, iar viața statică și-a spus cuvântul, așa că a fost nevoie să facă ceva pentru imaginea lui. „M-am apucat de sală fiindcă de 30 de ani de zile n-am mai făcut sport nici organizat, nici neorganizat, fiindcă s-au adunat toate în perioada asta. Burta de bere, scările, viața cu precădere statică, pentru că începusem să ruginesc”, a comentat Victor Ciutacu.

@victorciutacu

@Bianca Andreea Chivu @Downtown Fitness #hercule #fitness #forta @sneakerindustry @Sneaker Market Romania #obor

♬ original sound – victorciutacu

„Mă sufla vântul pe stradă”

Celebrul jurnalist recunoaște că în tinerețe n-a fost deloc prieten cu mâncarea și a fost slab, dar odată cu timpul au început să vină și kilogramele în plus. Culmea, el nu s-a îngrășat în pandemia, ci înainte și a fost nevoie să ia măsuri radicale.

„N-am pus kilograme în timpul pandemiei, am pus înainte de pandemie. La mine, ani de zile 70 de kilograme a fost un obiectiv în sus. Când am ajuns la 80 de kilograme m-am speriat. Ani de zile, mai bine de 20, am avut 60 de kilograme. Mă sufla vântul pe stradă”, s-a destăinuit jurnalistul.

La ce nu poate renunța niciodată seara

Din păcate însă, Ciutacu a afirmat că nu se uită la ce mănâncă după ce termină emisiunea, dar nu renunță niciodată la cele două beri mici, care-l relaxează. „Eu ajung la 12 noaptea acasă. Ce alimentație sănătoasă credeți că aș putea să procur și să consum la ora aia? Mănânc ce dă Dumnezeu, ce a gătit nevastă-mea, ce găsesc prin frigider. Din nefericire, consum minimum două beri mici, lucru care nu mă ajută la povestea asta”, a mai declarat Ciutacu.

Recomandarile noastre