Obișnuiți-vă cu asta! Imagine rară cu Smiley și Gina

Obișnuiți-vă cu asta! Imagine rară cu Smiley și Gina
Obișnuiți-vă, încep să curgă selfie-urile cu Gina și Smiley. După ce ani de zile s-au ferit să apară în aceeași fotografie împreună, acum își fac singri poze și le arată fanilor. Gina Pistol și Smiley vor avea un copil, iar acest lucru a schimbat radical datele problemei.

Fosta vedetă Playboy Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de peste trei ani, și, chiar dacă s-a aflat că așteaptă deja un copil, continuă să aibă o relație care se desfășoară departe de ochii lumii. Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, și Gina Pistol s-au prezentat pe Instagram prima dată împreună de Paști, iar acum apar într-o postură în care fanii și-ar dori să-i vadă mai des.

Cei doi sunt îmbrățișați, în natură. Cântărețul a postat duminică, pe contul personal de Instagram o imagine cu el și iubita sa, Smiley scriind următoarele: „O duminică liniștită vă doresc! Aminți-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează… Și începeți săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”.

Cu așa o imagine rară în față, fanii au dat năvală să aprecieze și să comenteze. În trei ore, fotografia avea aproape 80.000 de aprecieri.

Se zvonește că Smiley și Gina vor avea o fetiță

„Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea”, a mărturisit recent cântărețul într-un interviu acordat.


Alertă în Anglia. „Jack Spitencătorul” a ieșit la atac. Mulți oamenii au fost tăiați unul după altul  

„Prințul Banatului” revine. Fiu-său, Rami Iskandarani face iureș pe banii lui în cluburi


Tot de curând acesta a vorbit și despre copil: „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”.

Surse din anturajul celor doi spun că tânăra ar fi în primul trimestru de sarcină și că, la cum se prezintă aceasta, ar urma să aibă o fetiță.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp