Octavian Ursulescu, despre relația lui de prietenie cu celebrul Julio Iglasias

Octavian Ursulescu, despre relația lui de prietenie cu celebrul Julio Iglasias
S-a bucurat de un mare succes, dar a rămas mereu un om simplu și modest. Cu ce artist iubit din lume are acesta o relație de prietenie.

A rămas cel mai popular prezentator al României și un prieten de suflet al unui artist celebru. Pe Octavian Ursulescu îl leagă de acesta o relație frumoasă.

Cu ce cântăreț vestit are Octavian Ursulescu o relație de prietenie

Toată lumea știe că Octavian Ursulescu are povești uluitoare despre artiștii români dar și marile vedete pe care le-a prezentat în decursul timpului pe scenă. O relație foarte frumoasă o are și în prezent cu o voce care alină sufletele, Julio Iglesias, pe care l-a cunoscut în perioada anilor ’70, la Festivalul ”Cerbul de Aur”.

„I-am prezentat un spectacol, pentru care organizatorii nu m-au plătit”

”A mai venit apoi în țară după vreo 28 de ani, m-a îmbrățișat cu căldură și m-a invitat să-i prezint spectacolul. Deși acest lucru nu era prevăzut, drept care organizatorii nici nu m-au plătit. De fiecare Crăciun, Julio îmi trimite din SUA o felicitare cu fotografiile numeroșilor săi copii”, a spus Octavian Ursulescu pentru impact.ro.

Kylie Minogue m-a invitat în camera sa”

Și tot Octavian Ursulescu se numără puținii care i-a cunoscut pe Toto Cutugno și Kylie Minogue. ”Aflând că sunt corespondentul reputatei publicații muzicale americane ”Billboard”, ea m-a invitat în camera sa de la hotelul Aro din Brașov, invidiat de toți colegii din mass-media – îi înțeleg. Timp de o oră am realizat un amplu interviu”, a declarat acesta despre momentul în care a cunoscut-o pe australiancă.

 

În ceea ce îl privește pe Toto Cutugno, cei doi s-au întâlnit când artistul a fost înșelat de un impresar. ”L-am întâlnit pentru prima dată când m-am dus special să-l consolez și să-l atenționez să fie mai atent pe viitor. Atunci când a venit degeaba din Italia, înșelat de un așa-zis impresar escroc, la Polivalenta bucureșteană.

L-am prezentat apoi la Craiova, într-un show alături de Ramona Bădescu. Am fost și la masă la aceasta, Toto fiind efectiv o persoană simplă, sinceră, fără aere de star. Și la Sala Palatului, la ”Top Model România”, când le-a curtat pe surorile gemene Vlasov, împreună cu Franco Nero. Ne-am reîntâlnit la Focșani, în Piața Unirii, când nu și-a scurtat nici măcar cu un minut recitalul, deși era frig și ploua”.

Sursă foto: impact.ro

Recomandarile noastre