Ce s-a ales de fostul prezentator Mircea Solcanu. Cu ce se ocupă acum

Ce s-a ales de fostul prezentator Mircea Solcanu. Cu ce se ocupă acum
A renunțat la lumea televiziunii acum șapte ani, iar de atunci și-a schimbat viața radical. Ce s-a întâmplat cu fostul prezentator, Mircea Solcanu.

A lăsat în urmă celebritatea și a optat pentru o viață normală. Din ce trăiește acum Mircea Solcanu și ce planuri are.

Ce s-a ales de fostul prezentator, Mircea Solcanu. Cu ce se ocupă acum

A fost unul dintre cele mai simpatice prezențe din televiziune, dar acum șapte ani a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. În vârstă de 44 de ani, Mircea Solcanu e pur și simplu de nerecunoscut.

Student la Constanța

Mircea Solcanu nu mai are nimic din fosta stea de altădată. Acesta s-a îngrășat, și-a lăsat părul lung și pare o altă persoană. După ce s-a retras de pe sticlă, acesta s-a retras la Constanța, unde și-a făcut o mică afacere.

E vorba de un spațiu comercial la parterul unui bloc. În trecut însă, a administrat chiar și o plajă. Pe de altă parte însă, Mircea Solcanu este acum student în anul trei la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția artele spectacolului- actorie.

Potrivit wowbiz.ro, acesta mai face și voluntariat, când timpul îi permite, pentru asociațiile de protecție a animalelor.

sursa unica.ro

A avut o tumoră la cap

Acum nouă ani, Mircea a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Diagnosticat cu o tumoră la cap, acesta a suferit o intervenție chirurgicală la Viena, care a fost un succes. „Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul.

Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat Mircea cu ceva timp în urmă pentru click.ro.

A strălucit alături de Cabral

Mircea Solcanu a avut mare succes la ProTV și Acasă TV, când a prezentat emisiunea „Poveștiri adevărate” împreună cu Cabral. Din nefericire, a plecat din trust, în urma unui scandal legat de cazul Ionuț Anghel. De asemenea, el a realizat matinalul și emisiunea „Draga mea prietenă”, cu Cristina Șișcanu.

Sursă foto: exquis.ro, unica

Melinda a sărbătorit divorțul de Bill Gates înainte să-l anunțe. Unde s-a distrat fosta doamnă Gates

Recomandarile noastre