Octogenar, Al Pacino se reprofilează la bătrânețe. Să vedeți în ce a ajuns să joace

Octogenar, Al Pacino se reprofilează la bătrânețe. Să vedeți în ce a ajuns să joace
Cine nu îl știe pe Al Pacino? Alfredo James „Al” Pacino este un actor american de film, scenă și voce, considerat a fi unul dintre cei mai talentați din istoria cinematografiei. Este câștigător al Premiului Oscar pentru cel mai bun actor, precum și unul din câștigătorii ai Triple Crown of Acting.

Octogenar  deja de trei ani, Al Pacino se reprofilează la bătrânețe. El face echipă cu rapperul Bad Bunny pentru cel mai recent videoclip, un proiect „legat de gangsteri”. Filmările au avut loc, potrivit Page six, în „cel mai tare restaurant” din New York. Publicația a aflat că legenda de la Hollywood Al Pacino și omul momentului în hip-hop, Bad Bunny, realizează împreună un videoclip muzical la cel mai tare restaurant din New York.

Al Pacino a fost surpins în timp ce mergea la filmări pentru clipul rapperului

Filmările au avut loc ieri, la Carbone din Noho. Piesa pentru care se filmează clipul se numește Where She Goes. Benito Antonio Martínez Ocasio, cunoscut profesional ca Bad Bunny, este un rapper, cântăreț, compozitor, producător de discuri și ocazional luptător profesionist. Originar din Puerto Rico, aceasta este în atenția presei în ultima vreme atât pentru că se întâlnește cu Kendall Jenner, dar și pentru cariera sa muzicală efervescentă.

Al Pacino se reprofilează la bătrânețe

După ce a jucat în mult filme cu gangsteri, precum trilogia Nașul, Scarface, Carlito’s Way, Heat și Dog Day Afternoon, precum și celebrul film de dragoste din anii ’90 Scent of a Woman, Al Pacino s-a reprofilat la bătrânețe pentru un rol de scurtă durată, cum nu a mai avut până acum. Publicația menționată a mai aflat că în proiect e implicat și actorul Adam Sandler.

Oficialii actorului au confrimat colaborarea

Legenda Garment District, devenit actor și superstar al rețelelor de socializare, Wayne Diamond, este la bord, la fel ca și Keith William Richards. După cum publicația a scris în trecut, Diamond are el însuși câteva acreditări de gangster, pe bune. El a spus într-un interviu acordat după lansarea filmului că prima sa slujbă i-a fost oferită de șeful crimei Kosher Nostra, Meyer Lansky.

Jenner și rapperul au fost surprinși la o primă întâlnire în aprilie (modelul purtând un top transparent care a ținut prima pagină a ziarelor, în același restaurant unde se filmează acum videoclipul. Pe de altă parte Bad Bunny pare om client al casei, el mai fiind văzut în local, alături de prieteni, în august 2022.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre