Olivia Steer, sărbători cu doliu și tristețe. Nepotul ei suferă enorm

Olivia Steer, sărbători cu doliu și tristețe. Nepotul ei suferă enorm
Olivia Steer este cunoscută mai ales pentru că promovează un stil de viață sănătos, pe care și ea l-a adoptat. Vorbește despre mâncarea bio, dar și despre vaccinuri. Soția lui Andi Moisescu a trecut printr-o dramă, acum 11 ani.

Frumoasa Olivia Steer s-a remarcat inițial ca prezentatoare tv. A muncit încă din timpul liceului. A scris la săptămânalul „Bihoreanul” și a susținut o pagină de reportaje, sub titlul „Povestirile Oliviei”. În același timp, era corespondent local pentru „Știrile PRO TV International”. Este soția vedetei PRO TV Andi Moisescu. Însă, este mereu în atenția publicului pentru convingerile sale împotriva vaccinurilor. Unii o admiră, alții o contestă.

Olivia Steer, sărbători umbrite de o dramă. Au trecut 11 ani, dar tot suferă

Olivia Steer se pregătește să sărbătorească 46 de ani, pe 30 decembrie. Toate sărbătorile de iarnă sunt umbrite de o dramă petrecută acum 11 ani, pe 2 decembrie.

”Se fac 11 ani de cînd Lavinia e atît de vie în gîndurile mele. Închid ochii și o văd la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.  Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie). Că scria, sau cînta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.

Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmînta, la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc”, a scris Olivia Steer pe pagina sa de socializare, pe 2 decembrie.

Sora Oliviei Steer a fost regizor, preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea.

Sora ei, Lavinia, a murit la 38 de ani

Sora vedetei, Lavinia, a murit la vârsta de 38 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Tânăra locuia în Oradea și avea un băiat pe care îl creștea singură.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în urmă cu câțiva ani.

Sora Oliviei Steer a fost regizor, preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. De atunci, Olivia Steer s-a documentat mult despre ceea ce înseamnă această boală și este împotriva medicamentelor și intervențiilor chirurgicale.

Olivia Steer este soția vedetei PRO TV Andi Moisescu.

Cine este Olivia Steer

Olivia Steer a fost coprezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. După nașterea primului copil, David, a revenit la televiziune cu emisiunea „Business Magazin”. A urmat un alt fiu, Luca și emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă Tv.

De câțiva ani, ea a atras atenția publicului cu stilul de viață pe care îl adoptă și îl promovează pe rețelele sociale. Ea este o vegetariană convinsă, ca și soțul său, Andi Moisescu. Vedeta este împotriva medicinei tradiționale, care, în opinia ei, nu face altceva decât să îmbolnavească oamenii pe termen lung.

Olivia Steer a stârnit multe reacții când a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor. „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate, în 2014. Sursa: evz.ro