Oreste Teodorescu, bunic și membru al breslei investitorilor. În care postură se simte cel mai bine

Oreste Teodorescu, bunic și membru al breslei investitorilor. În care postură se simte cel mai bine
A fost unul dintre cei mai buni prezentatori de televiziune, dar Oreste Teodorescu nu mai vrea să apară pe sticlă. Are alte priorități.

Oreste Teodorescu e fericit și liniștit. A devenit afacerist cu normă întreagă și îi place acest lucru.

Oreste Teodorescu, bunic și membru al breslei investitorilor. În care postură se simte cel mai bine

Oreste Teodorescu s-a transformat complet. Fosta vedetă de televiziune face bani dintr-o afacere pe care o are la Vama Veche de câțiva ani și alături de soția sa, Liliana, reușește ca terasa lui de mare să fie extrem de căutată de turiști. Într-un interviu pentru Impact, el a vorbit despre investitorii de pe litoralul românesc, al căror viitor nu sună bine din punctul lui de vedere. Pe de altă parte, el e mulțumit că partenera sa de viață a reușit să facă o conexiune extraordinară cu generația fiicei sale.

„2022 va fi un an dezastruos pentru cei mai mulți dintre investitorii de la malul Mării Negre”

„Turistul român vrea altceva și va trebui să ne regândim strategia. De 30 de ani stagnăm cu treburile pe Litoralul românesc. Așa că în acest an a venit nota de plată. Sincer, o cam aștept personal de ceva vreme. Și nu numai eu! 2022 va fi un an dezastruos pentru cei mai mulți dintre investitorii de la malul Mării Negre. Turistul român vrea altceva și va trebui să ne regândim strategia. Altfel mă tem că ar putea fi și mai rău, iar chestia asta nu-și dorește nimeni.

„Avem semnale pozitive din partea celor tineri și asta ne bucură”

Am primit mai multe semnale pe această temă din partea sa și le-am cam ignorat. E un final de etapă, asta e cert! (…) Liliana a avut ideea foarte bună de a realiza o conexiune cu generația fiicei noastre sau chiar și mai tânără. A trebuit să ne adaptăm, să învățăm de la cei mai tineri, chiar dacă material nu au venit încă și efectele la care ne așteptăm. Însă avem semnale pozitive din partea celor tineri și asta ne bucură!”, s-a destăinuit Oreste.

Igor, unul dintre micile secrete ale lui Oreste

Aflat în perioada în care spune că nu face ceva foarte important, Oreste se mândrește că la 47 de ani este și un bunic fericit. „De patru ani sunt un bunic foarte fericit. Sunt tată de fată și bunic de băiat. Ca și cum ar exista mai mereu o compensație în viață. Sunt foarte mândru de nepoțelul meu, Igor Alexandru, dar el e unul dintre micile mele secrete!”, a mai spus fostul prezentator.

Sursă foto: facebook