Pamela Anderson, reacție dură despre documentarul în care s-a arătat cum a ajuns înregistrarea filmării din dormitor pe piață. În peliculă joacă și un român

Pamela Anderson, reacție dură despre documentarul în care s-a arătat cum a ajuns înregistrarea filmării din dormitor pe piață. În peliculă joacă și un român
După Pam & Tommy, film pe care nu l-a agreat deloc și l-an considerat neadevăprat și prost interpretat, Pamela Anderson își va spune singură povestea într-un documentar Netflix.

Următorul documentar pe care va trebui să ne grăbim să-l vedem în 2023, cel despre iconica Pamela Anderson. După cum știm, de îndată ce se întâmplă ceva la Hollywood, trebuie să ne așteptăm la argumente pro și contra.

Cu fiecare nouă lansare a unui film sau serial bazat pe evenimente reale și dacă este posibil controversate, trebuie să ne așteptăm la o nouă lansare, care provoacă originalul și spune aceeași poveste dintr-un unghi diferit.

De exemplu, după House of Gucci, s-a relatat că familia Gucci va fi implicată în crearea unui serial dramă și a unui documentar despre brand pentru micul ecran. Astăzi, un alt serial este pe cale să dezvăluie povestea: Pam & Tommy, ficțiune tumultuoasă și controversată.  Persoana care vrea să clarifice lucrurile este spusă de Pamela Anderson însăși.

Încă de anul trecut, vedeta din Baywatch a confirmat că își va spune propria poveste într-un documentar Netflix numit Pamela, o poveste de dragoste.  Anunțul a fost făcut pe Instagram, unde ea a postat o notă scrisă în care se descrie „nu o victimă, ci o supraviețuitoare” care este „în viață pentru a spune povestea reală”. Noul documentar va fi lansat pe 31 ianuarie.

Pamela Anderson își spune povestea într-un documentar nou

Regizat de Ryan White, nominalizat la Emmy (The Case Against 8, The Keepers), acest documentar va face un portret intim al vieții sale profesionale și personale al celebrei blondine de la Hollywood.  Vom vedea o Pamela Anderson cum nu s-a mai văzut până acum, cu imagini de arhivă nepublicate și fragmente din jurnalul ei.  Cei doi fii ai vedetei, Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee, precum și fostul ei soț Tommy Lee, și-au exprimat sprijinul pentru proiect pe rețelele de socializare, menționează Vogue.com.

Filmul este în lucru de ani de zile, dar momentul ales de Pamela Anderson pentru a-și publica mesajul nu este o coincidență, nici pe departe.  Pam & Tommy, serialul de opt episoade care prezintă căsătoria tumultoasă a Pamelei Anderson și Tommy Lee și scandalul casetei sexuale furate, s-a încheiat pe 9 martie 2022.

Serialul a fost creat fără aprobarea sau participarea Pamelei Anderson și, încă de la începutul difuzării acestuia, cei apropiați au vorbit despre refuzul ei de a-l viziona și despre durerea pe care a simțit-o la gândul că publicul se întoarce într-o perioadă atât de dificilă din viața ei.

De aceea  vedeta a decis să accepte provocarea de a-și spune propria versiune într-un alt film. „Sperăm că, cu transparență deplină, acest lucru va avea sens pentru cineva”, a spus ea pentru Vanity Fair.  „A făcut un film cu adevărat emoționant”, spune Ryan White despre asta.

Primele imagini par să coroboreze aceste relatări.  Dezvăluite într-un trailer emoționant, o vedem pe Pamela Anderson în intimitatea ei, revendicându-și povestea și viața.

Presărat cu fotografii de arhivă, acest extras video dă tonul filmului care ne așteaptă, un moment de tandrețe și adevăr.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre