Până la urmă s-a demonstrat chiar și că propriul său tată l-ar fi dat pe mâna oamenilor legii, iar acum, până se calmează, Clejanii l-au ascuns bine pe Fulgy. S-a speculat inclusiv încarcerarea juniorului celor doi artiști, pe o perioadă de 29 de zile.

Se pare însă că, după reabilitarea costisitoare din Spania, de anul trecut, care ar fi costat zeci de mii de euro, după cum s-a lăudat Fulgy, acum a ajuns într-un stabiliment similar. Doar că la țară, în România. Fără piscină, cai și luxul de care amintea cu numai câteva săptămâni în urmă.

Până se calmează, Clejanii l-au ascuns bine pe Fulgy

Reporterii Xtra Night Show l-au surprins pe Ioniță de la Clejani, în jurul orei 18:00, în timp ce mergea să își viziteze fiul. Artistul a mers într-un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, județul Ilfov. Potrivit surselor citate, centrul aparține de primăria comunei Grădiștea, și ar fi destinat tinerilor, și nu numai, care au avut probleme în societate din cauza drogurilor sau alcoolului, dar și a altor vicii.

Ce se întâmplă la Teen Challenge

Centrul de reabilitare menționat este Teen Challenge. Motto-ul locului estde: Pentru o viață fără dependență. „Programul de reabilitare este conceput așa încât tânarul să fie ajutat şi responsabilizat începând cu cele mai simple obiceiuri (obiceiuri alimentare, ritmul zi/noapte, igienă personală), până la cele mai complexe probleme (educaţie , stabilitate emoţională, reintegrare socială, viaţă spirituală, dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor).

În Centru se urmăreşte crearea unei atmosfere de familie de care tinerii noştri au atât de mare nevoie, iar ea este echilibrată cu abordarea profesionistă pentru a înlesni creşterea stimei de sine şi a sentimentului de autosuficienţă.

Acest program face un pas uriaş în direcţia întreruperii ciclului dependenţei, crimelor, violenţei şi vieţii de stradă”, se arată pe site-ul stabilimentului de ocrotire.

Ioniță de la Clejani și-a ieșit din minți

În aceste momente presiunea pe familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani este imensă. Tatăl lui Fulgy a avut un moment în care pur și simplu a clacat, disperat de faptul că toată îi critica fiul pentru comportamentul datorat consumului de droguri.

Fulgy vorbește despre „turnători” și îl amenință pe Nelson Mondialu

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume.

Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Ăștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Instagram

Mădălina Ghenea, imagini de infarct în bucătărie. Cum gătește actrița. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp