S-a hotărât, în sfârșit, să vorbească. Ce a putut să spună bărbatul care l-a păzit pe Fulgy.

Omul care l-a păzit pe Fulgy face dezvăluiri de senzație. Din ce nenorociri l-a scăpat

Se numește Samuel Costache și nu are frică de nimic, dovadă fiind bătăile la care a luat parte în ring sau în afara acestuia. Acesta este personajul care permanent a stat în spatele fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Tânărul spune că a luat prima dată contact cu Fulgy cu trei ani în urmă și de atunci au rămas prieteni. „I-a plăcut foarte mult de mine când ne-am cunoscut. La fel și mie. Nu am știut niciodată ce face el și îmi pare rău pentru ce i se întâmplă”, a mărturisit Samuel.

„Îmi dădea 150-200 de euro pe eveniment”

Bodyguardul a mărturisit că era chemat de Fulgy atunci când mergea la vreun eveniment, unde îi purta de grijă preț de câteva ore. Cât privește remunerația, Samuel a afirmat că era plătit de fiecare dată după ce își termina treaba și niciodată nu a fost amânat. Adică între 150-200 de euro pe eveniment.

 

Ușor, ușor, tânărul i-a insuflat lui Fulgy dorința de a face sport, așa încât băiatul Clejanilor începuse să meargă la sală. “Îi plăcea să dea la sac, dar mai mult să meargă la fiare. Dar în ultima perioadă nu prea a mai venit. Lua doar aminoacizi și suplimente. Avea un nutriționist care l-a învățat ce să mănânce. Adică orez și carne de pui, mâncare ușoară ca să se mențină la sală.”, a mai spus uriașul.

“Fulgy cheltuia 1000 de euro pe noapte”

Tot Samuel a fost cel care de multe ori l-a ținut departe de tentații: “Încercau băieții să-l atragă, dar eu îi îndepărtam”. Fără să-și dea seama, bodyguardul a aruncat bomba, mărturisind că recent a văzut că Fulgy e activ pe messanger. Asta în condițiile în care Ioniță de la Clejani a mărturisit că fiul său este pentru 29 de zile în arest. Cât privește incidentul de la mall, Samuel a lămurit situația.

“M-au sunat doi colegi de-ai mei de acolo și mi-au spus că atunci când l-au rugat să-și pună masca, i-a scuipat. Putea să-și ia o palmă de la ei, însă oamenii au văzut că e agitat. Și atunci l-au lăsat în pace.”, a mai spus acesta. În altă ordine de idei, tânărul a explicat că Fulgy nu arunca cu banii pe lucruri care nu îi plăceau, însă “cheltuia în jur de 1000 de euro pe noapte”.

Sursă foto: spynews.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp